| Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení? - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jsem vyučená jako kosmetička, momentálně zrovna hledám práci a tak mě napadlo, udělat si nějaký rekvalifikační kurz, abych se něco nového naučila a třeba si pak lépe našla práci? Nevíte prosím o něčem? Mělo by se to aspoň zhruba týkat té kosmetiky nebo líčení, krásy, atd. :-) Nela Peslerová | 26.11.2014 00:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Ahoj, tak mě napadá, co kurz na prodlužování řas? ;-) na jednom takovém jsem byla a bylo to hrozně zajímavé, dostala jsem certifikát a ještě jsem se seznámila s bezvadnýma ženskýma a doteď někdy zajdem na kafčo :-) Odpověď Andrea | 11.12.2014 08:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Já bych zkusila třeba kurz na nehty nebo maskérský kurz, se kterým byste se uplatnila třeba někde u divadla a filmu :) a nebo masérský kurz, se kterým byste spojila příjemné s užitečným :) Odpověď lola | 4.7.2016 01:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Makérský kurz. Víte o nějakém? Odpověď Adéla | 4.7.2016 07:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Myslela jsi Maskérský že? to by mě taky zajímalo. Odpověď Kateřina D. | 15.12.2014 01:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Dámy, děkuju vám za zajímavé tipy :-) ještě se chci zeptat jestli prosím nemáte nějaké osobní zkušenosti z nějakých kurzů nebo nějaký konrkétní, co byste mi mohly doporučit V Praze? taky bych byla ráda, kdybychom na konci kurzu dostali nějaký certifikát o absolvování... myslíte že je to běžné u takovýchto kurzů? Odpověď Nela P. | 20.12.2014 00:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?No, my jsme certifikát na tom našem dostávali, ale jinde jsem nebyla, takže jak moc je to běžné vůbec netuším :-O byla jsem na kurzu pres profiliceni.cz :-) Odpověď Magnum | 4.7.2016 00:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Nebyla jsi náhodou na tom makeup institutu jak o něm holky píšou? Odpověď Eliška | 4.7.2016 00:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Tak určitě make up institut tam dokonce dostaneš certifikáty dva. Pro čr a pro zahraničí. Odpověď Barbora | 4.7.2016 01:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?NNo já sem dostala certifikáty tři. V že jsem absolventem češtině, angličtině a certifikát o absolvováí kurzu. Odpověď Kristýna M. | 17.11.2018 11:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Dobrý den, já bych doporučila si udělat rekvalifikační kurz na obočí. Je v módě jak metoda vláskování, takteď i nějakápudorvá metoda. Nejsem teda kosmetička, ale moje kamarádky se specializují jen na permanentní make-up a co vím, tak to teď hodně letí. Stačí se třeba podívat na https://www.permanent-makeup-praha.cz/ a myslím si, že Vás to přesvědčí si určitě udělat tento kurz. Řasy jsou taky super, ale jejichobliba začíná klesat po tom, co ženy zjišťují jak jim to ty řasy ničí. Zae je pravda, že Náklady u řas jsou menší. Uvidíte. Za mě určitě by vedl permanentní make-up. Odpověď Petra | 18.4.2016 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Ahoj já můžu doporučit Make up institut v praze www.makeupinstitute.cz/ Platím si tak kurz 1 až 2x do roka. Dělám vizážistku na ŽL Odpověď Jitka | 1.5.2016 01:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Ahoj jediné kurzy kde vyučují opravdu profesionálové tak jsou na make up Institutu v Praze. Kurzů mají na výběr celou paletu od začátečníků až po profíky. Určitě sio vybereš. Odpověď Renata | 1.5.2016 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Ahoj já sem byla na makeup institutu minulý týden na pohovru. Jsem hrozně nadšená a moc se těším. Líbí se mi je jich přístup. Jak kdybych přišla do jiného světa. Odpověď Petra | 1.5.2016 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Ahoj já bych chtěla na nějaký kurz, jak nalíčit sebe sama. Ale perfektně. Víte o něčem? Odpověď Lída | 23.5.2016 10:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Peťo koukni na ten odkaz co psala Petra nad tebou. Na makeup institutu takový kurz je. A navíc tě učí profesionálové. Odpověď Adéla | 31.5.2016 10:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Ahoj je toto ono ja tu píšete? www.makeupinstitute.cz/ Navádí mě na ty kurzy kamarádka, strašně si to tam chválí. Odpověď Milada | 1.6.2016 05:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Ahojky dívala jsem se že je to ař´ž v Praze, ale zase jestli to tak chválíte, tak to asi stojí za to jet až do Prahy Odpověď Lída | 1.6.2016 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Holky pro všechny informace klidně kontaktujte Markétu tady na to emailu je horzně v pohodě, na všechno Vám odpoví marketa@makeupinstitute.cz Odpověď Patricie | 3.7.2016 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?A jaký je na těch kurzech atmosféra? Odpověď Eliška | 4.7.2016 00:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Na makeup onstitutu se klade důraz na rodinnou atmosféru. Vím že když jsem byla hned na prvním kurzu tak jsme si všihni začali tykat. Odpověď Avi | 2.6.2016 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Ahojky tady máš odkaz jestli Ti to pomůže =) Odpověď Avi | 2.6.2016 09:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Omlouvám se zapoměla jsem ho přidat www.makeupinstitute.cz/osobni-kurzy-a-seminare/ Odpověď Karolína Malá | 2.6.2016 10:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Dobrý den, sháním kosmetický rekvalifikační urz který by mi mohl proplatit Pracovní úřad. Prosím o Tipy. Děkuji Odpověď Avi | 3.7.2016 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Zkuste se domluvit s tím make up institutem. Vím že některé tam byly taky takto narekvalifikaci. Odpověď kikii123 | 18.12.2016 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Odpověď Naty100 | 18.12.2016 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Přesně jak slečna napsala. Myslím že by ste měla zkusit kurz Make-up institute v Praze , měla jsem tam kámošku ,která ten kurz absolvovala a teď je úspěšná v zahraničí právě kvůli získanému certifikátu :) Odpověď Simona | 28.2.2017 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Ahojky taky jsem dělala základní kurz v Make-up Institute a chystám se na pokročilé kurzy.S kurzem obrovská spokojenost,všem doporučuju Odpověď Petra | 28.3.2017 01:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Co za kurzy konkrétně si tam můžu udělat? Odpověď Simona | 31.3.2017 13:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?To asi bude nejlepší když si to přečtete sama na www.makeupinstitute.cz Odpověď AndreaB | 15.9.2019 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Rekvalifikační kurz z oblasti kosmetiky, nebo líčení?Zkusila bych to tady - https://ar-aesthetics.cz/akademie/. Sice kosmetička nejsem, ale chodím tam dost často na procedury. A s jejich službami jsem spokojená. Takže asi i dobře naučí danou techniku. Odpověď |