Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kávovar

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  yhoE   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kávovar - diskuze na toto téma
Ahoj, v práci máme kávovar na zrnkovou kávu a mě ta káva moc chutná... Máte tip na nějaký dobrý a kvalitní kávovar? V práci máme velikou mašinu, která se mi domů ani nevejde, ani bych ji asi nezaplatila :/ Existuje vůbec něco do domácnosti, co umí udělat lahodnou kávu?

Veronika | 13.8.2019 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kávovar
Měla jsem podobné požadavky, aby uměl dobrý kafe, byl malý a cenově mě nezrujnoval. Mrkni se na Oravu, mají dobré.

Odpověď
Gábi | 19.8.2019 16:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kávovar
Stejně jako zakladatelka této diskuze hledám nějaký kávovar. Stačí nám něco obyčejného na espresso, nic jiného nepijeme, máme rádi silnější a kvalitní chuť kávy. Oravu myslíš ten pákový? koukám, že jich mají vícero...?

Odpověď
Veronika | 26.8.2019 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kávovar
Doporučím ti ten, který máme doma https://www.tipa.eu/cz/espresso-orava-es-250-k/d-176655/?gclid=EAIaIQobChMIxPaykvCg5AIVh-h3Ch0x_Q5QEAQYBCABEgI19PD_BwE je moc fajn, kafe je chutné a je ryhcle udělané ,je tam i pára.

Odpověď
Gábi | 31.8.2019 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kávovar
Ten by se mi líbil. a prosím te, jak řešíš mletou kávu? kupuješ namletou? nemá kávovar mlýnek,že?

Odpověď
Veronika | 31.8.2019 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kávovar
Přímo mlýnek zabudovaný nemá, ale já jsem to vyřešila tak, že jsem si od nich koupila ke kávovaru i mlýnek za cca 300korun a melu si kávu čerstvou.

Odpověď
Eva | 24.6.2020 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kávovar
Zkus mrknout po kávovarech od Krups. Jeden doma máme a nemůžu si ho vynachválit. Jen bych teda do něj už měla asi zase koupit takové ty čistící tablety, viz https://www.penepex.cz/krups-xs300010-cistici-tablety/ Už totiž doma žádné nemáme.

Odpověď
Ema | 12.9.2020 06:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kávovar
Ahoj, já jsem nad kávovarem také přemýšlela, ale aby udělal fakt dobrou kávu, tak si myslím, že by to musel být kávovar minimálně za 10 tisíc, a to se mi dávat nechtělo. Já jsem si koupila překapávač, který jsem našla na www.testino.cz/prekapavace-na-kavu a stál necelých 1400 Kč, což je úplné nic a káva je z něj vynikající, takže rozhodně doporučuji :-) .

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné