| Dieta - diskuze na toto téma |
Nazdárek holky, tak jooo, léto v plném proudu. Mě tu radost trochu kazí ale fakt, že jsem jaksi nestihla zhubnout to, co jsem jaksi chtěla. K moři naštěstí jedeme až na konci léta, tak jsem si říkala, že bych se ještě pustila do nějaké diety. Zkušenosti? Jaká je podle vás top?
Terka | 1.8.2019 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaČauky :) Já jsem držela dietu od mixslim.cz/, který je prakticky jen online... Vše jsem si online objednala a prakticky druhý den jsem začala hubnout :)
Odpověď Linda | 7.10.2019 03:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dietato já jsem jen dodržovala výživový plán a měla pravidelný pohyb a také šli vcelku rychle kila dolů Odpověď Madla | 30.11.2019 14:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaAhoj, za mě osobně ti teda můžu říct, že tahle dieta je podle mě nejlepší řešení, pro které se můžeš rozhodnout. Je to dieta, která se drží sama. jídla jsou chutná. A co tě teda nakopne nejvíc je to, že tělo na dietu reaguje hned od prvního dne. Sama jsem držela dietu https://mixslim.cz/ a ta je perfektní. Krásně mi sedla. Jídla chutná, kila šla dolů hned.
Odpověď Petra | 25.8.2019 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaJé na mě zrovna vyskočila na netu reklama s chiashake, docela mě to zaujalo, potřebovala shodit nějaké to kilo a ty jejich produkty mi přijdou cenově dostupné. Máte je někdo vyzkoušené, jsou chuťově dobré? Máte někdo zkušenost s těmi tyčinkami? Odpověď Jana | 29.8.2019 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaPetro, já jsem držela dietu s chiashake, zvolila jsem dietní plán na 8 týdnů a zhubla jsme 10 kilo. Takže jsem spokojená :-) Odpověď Petra | 1.9.2019 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaA jsou ty jejich produkty chuťově dobré? Odpověď Jana | 3.9.2019 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaPrávě, že jsou chuťově moc dobré. Kaše si dělám občas i teď a na svačiny piju ještě ty jejich koktejly :-). A občas, když mě honí mlsná, tak si dělám chia pudink :-) Odpověď Linda | 7.10.2019 03:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dietajá po zhubnutí teď vařím všemožné co je zdravé, především ale z receptů www.svet-zdravi.cz/recepty, těmi se často inspiruji Odpověď Lenka | 2.10.2019 10:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaAhoj dámy, chtěla bych se tu poptat, se kterou dietou máte největší úspěch? do čeho se pustit? Odpověď Eliška | 4.10.2019 10:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaVyzkoušela jsem jich už opravdu hodně, ale jediná, kde jsem opravdu redukovala váhu, a nenastal pak jojo efekt, tak s dietou www.ketofit.cz , na jídlech jsem si velice pochutnávala, a váha šla dolů každý den. Odpověď Linda | 7.10.2019 03:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dietato už se mi i po finanční stránce více vyplatí držet se výživového plánu např. od Světa zdraví Odpověď Lenka | 7.10.2019 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaVypadá to opravdu velice jednoduše, můžete mi prozradit, jak to jídlo chutná prosím? Odpověď Carry | 31.10.2019 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaZa mě osobně ti teda můžu říct, že tahle dieta je podle mě nejlepší řešení, pro které se můžeš rozhodnout. Je to dieta, která se drží sama. jídla jsou chutná. A co tě teda nakopne nejvíc je to, že tělo na dietu reaguje hned od prvního dne. Sama jsem držela dietu https://mixslim.cz/ a ta je perfektní. Krásně mi sedla. Jídla chutná, kila šla dolů hned.
Odpověď |