| Mazlíčci - diskuze na toto téma |
Ahojky maminky, máme doma pejska. On už je to spíš takovej senior. No, nejmladší teda není. Zajímalo by mě, jaké pamlsky dáváte psím seniorům? Jaké jsou pro ně nejlepší? Myslím tím teda hlavně pamplsky, které dodají pejskům i vitamíny. Díky moc.
Tereza V. | 11.8.2019 08:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Mazlíčciahoj, koukni na www.krmivo-brit.cz Mají tam široký výběr včetně krmiva pro psí seniory ;) za nás top. Odpověď Nela | 15.8.2019 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | MazlíčciU nas nejvíce zvítězilo sušené maso https://www.happytails.cz/funkcni-pamlsky/woolf-pochoutka-soft-chicken-cod-sandwich-long-100g Odpověď Sára | 19.8.2019 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MazlíčciSušené maso je i u nás klasika, kterou má pes rád. A s tím e-shopem máš dobré zkušenosti? nebo je to náhodný odkaz? Mají tam dobré výživ na klouby... Odpověď Nela | 28.8.2019 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MazlíčciJá na happytails nakupuju pro psa všechno, mají dobrý výběr, i fajnové ceny. Odpověď Sára | 29.8.2019 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: MazlíčciVyzkouším taky objenat, snad se trefím dobře :-). Kloubní výživu jsem nikdy nekupovala, máme jeste pomerne mladeho psa. Odpověď Nela | 31.8.2019 14:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Mazlíčcipokud si nevíš rady, klidně do happytails napiš, poradí ti ;-). Jsou ochotní. Odpověď Sára | 31.8.2019 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: MazlíčciJe dobré vědět, že mi kdyžtak pomůžou. Už jsem onjednala, snad budou dobré. vybírala jsem podle potřeb psa, co měli v popisku. Odpověď |