Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Ipanema, Melissky...

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  LRx   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Ipanema, Melissky... - diskuze na toto téma
Baby .. nemáte zkušenost s těmi "gumovými" botkami jako jsou ipanemy nebo melissky ? Zajímalo by mě, jak sedí a kde mají tak největší výběr tady těch botiček ?

Naďa | 4.10.2019 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ipanema, Melissky...
Čusek, jasně... Ipanemy miluju! Jsou to neskutečně pohodlný boty. Léto jsem odchodila v těchto https://www.different.cz/damske-boty/ipanema-pudrove-zabky-kirey-fem-pink-black_81805-20505 :)

Odpověď
Mája | 11.12.2019 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Ipanema, Melissky...
Asi si nepamatuješ jak to bylo s doručením jak dlouho jim to zhruba trvalo ? Chtěla bych od nich objednat pro sestru Obag a nejsem si jistá jestli mi to ještě stihne přijít.

Odpověď
Rose | 22.12.2019 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ipanema, Melissky...
Holky, jaký boty kupujete na zimu?

Odpověď
Laura | 25.12.2019 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem si koupila klasické kožené kozačky, ale chtěla bych nějaké zateplené, ale ještě jsem se pořádně na žádné nedívala.

Odpověď
Sandra | 12.1.2020 15:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Ipanema, Melissky...
Já sem si koupila tady tyhle s kožíškem a jsou úžasně teploučké a hlavně pohodlné www.different.cz/damske-boty/tommy-hilfiger-hnede-kozene-kotnikove-boty-cosy-outdoor-bootie-cameo-rose_fw0fw04349-674

Odpověď
Laura | 26.1.2020 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Ipanema, Melissky...
Dívala jsem se na stránky toho differentu a mají tam hodně velké slevy, takže jsem si tam vyhlídla už dvoje boty -_-

Odpověď
Alenka | 30.1.2020 15:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Ipanema, Melissky...
Líbí se mi tam taky pár kousků ale bojím se, že netrefím velikost, protože od jistých značek ještě nic nemám tak nevím jak to mají s vrácením nebo případnou výměnou.

Odpověď
Terka | 31.1.2020 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Ipanema, Melissky...
Vrácení není problém. Tady je postup https://www.different.cz/doprava-a-platba :) Myslím, že je to standartní postup, strach bych neměla :)

Odpověď
Laura | 19.2.2020 11:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevím co konrétního se ti líbí, ale s differentu mám oblečení a když se budeš řídit těmi tabulkami s velikostí, tak to odpovídá, takže se stačí změřit :)

Odpověď
Linda | 3.3.2020 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak jako klasika, no... Nosím kožačky, v mírnější zimě kotníčkový. Ale teď už bude jaro, takže tenisky.

Odpověď
Aneta | 4.3.2020 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ipanema, Melissky...
Viděly jste na differentu tu novou kolekci melissek ? Zamilovala jsem se do těch červených sandálek Aurora.

Odpověď
Hanka | 6.3.2020 05:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ještě ne, ale stihla jsem se kouknout na ipanemy, ty se mi líbí moc, mají každý rok moc povedené modely a hlavně na differentu velký výběr.

Odpověď
Aneta | 3.4.2020 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ty jsou taky moc pěkné a pohodlné, mám ráda tady ten styl bot jako jsou melissky a ipanemy, protože se hrozně dobře nosí a udržují, stačí vždycky jenom opláchnout a je to.

Odpověď
Hanka | 5.4.2020 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Ipanema, Melissky...
Ta karanténa je zlo .. pořád sedím u počítače a projíždím eshopy, co by se mi tak ještě mohlo hodit a ejhle další žabky do sbírky -_- www.different.cz/damske-boty/ipanema-cerne-zabky-wave-hits-ii-fem-black_26088-20766

Odpověď
Aneta | 6.4.2020 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Ipanema, Melissky...
Jak to mají teď s doručením, čeká se na balíček déle nebo doručení trvá cca ty tři dny ? :)

Odpověď
Hanka | 14.4.2020 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vůbec jsem to nezaznamenala, že by to trvalo dýl. Ve středu jsem si věci objednávala a v pátek jsem je měla :)

Odpověď
Erika | 30.4.2020 10:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ipanema, Melissky...
Dlouho jsem přemýšlela tady nad těma melisskama a když jsem viděla, že mají 20% slevu, tak jsem si je hned objednala www.different.cz/damske-boty/melissa-pudrove-sandaly-seduction-v-soft-pink_32663-01276

Odpověď
Aneta | 15.5.2020 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A velikostně ty botky sedí nebo je potřeba vzít o velikost menší či větší ?

Odpověď
Erika | 28.5.2020 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Velikostně naštěstí sedí, takže se staší držet toho, jakou máš velikost normálně :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné