| Ipanema, Melissky... - diskuze na toto téma |
Baby .. nemáte zkušenost s těmi "gumovými" botkami jako jsou ipanemy nebo melissky ? Zajímalo by mě, jak sedí a kde mají tak největší výběr tady těch botiček ? Naďa | 4.10.2019 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ipanema, Melissky...Čusek, jasně... Ipanemy miluju! Jsou to neskutečně pohodlný boty. Léto jsem odchodila v těchto https://www.different.cz/damske-boty/ipanema-pudrove-zabky-kirey-fem-pink-black_81805-20505 :) Odpověď Mája | 11.12.2019 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ipanema, Melissky...Asi si nepamatuješ jak to bylo s doručením jak dlouho jim to zhruba trvalo ? Chtěla bych od nich objednat pro sestru Obag a nejsem si jistá jestli mi to ještě stihne přijít. Odpověď Rose | 22.12.2019 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ipanema, Melissky...Holky, jaký boty kupujete na zimu? Odpověď Laura | 25.12.2019 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ipanema, Melissky...Já jsem si koupila klasické kožené kozačky, ale chtěla bych nějaké zateplené, ale ještě jsem se pořádně na žádné nedívala. Odpověď Sandra | 12.1.2020 15:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ipanema, Melissky...Já sem si koupila tady tyhle s kožíškem a jsou úžasně teploučké a hlavně pohodlné www.different.cz/damske-boty/tommy-hilfiger-hnede-kozene-kotnikove-boty-cosy-outdoor-bootie-cameo-rose_fw0fw04349-674 Odpověď Laura | 26.1.2020 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Ipanema, Melissky...Dívala jsem se na stránky toho differentu a mají tam hodně velké slevy, takže jsem si tam vyhlídla už dvoje boty -_- Odpověď Alenka | 30.1.2020 15:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Ipanema, Melissky...Líbí se mi tam taky pár kousků ale bojím se, že netrefím velikost, protože od jistých značek ještě nic nemám tak nevím jak to mají s vrácením nebo případnou výměnou. Odpověď Terka | 31.1.2020 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Ipanema, Melissky...Vrácení není problém. Tady je postup https://www.different.cz/doprava-a-platba :) Myslím, že je to standartní postup, strach bych neměla :) Odpověď Laura | 19.2.2020 11:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Ipanema, Melissky...Nevím co konrétního se ti líbí, ale s differentu mám oblečení a když se budeš řídit těmi tabulkami s velikostí, tak to odpovídá, takže se stačí změřit :) Odpověď Linda | 3.3.2020 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ipanema, Melissky...Tak jako klasika, no... Nosím kožačky, v mírnější zimě kotníčkový. Ale teď už bude jaro, takže tenisky. Odpověď Aneta | 4.3.2020 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ipanema, Melissky...Viděly jste na differentu tu novou kolekci melissek ? Zamilovala jsem se do těch červených sandálek Aurora. Odpověď Hanka | 6.3.2020 05:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ipanema, Melissky...Ještě ne, ale stihla jsem se kouknout na ipanemy, ty se mi líbí moc, mají každý rok moc povedené modely a hlavně na differentu velký výběr. Odpověď Aneta | 3.4.2020 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ipanema, Melissky...Ty jsou taky moc pěkné a pohodlné, mám ráda tady ten styl bot jako jsou melissky a ipanemy, protože se hrozně dobře nosí a udržují, stačí vždycky jenom opláchnout a je to. Odpověď Hanka | 5.4.2020 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Ipanema, Melissky...Ta karanténa je zlo .. pořád sedím u počítače a projíždím eshopy, co by se mi tak ještě mohlo hodit a ejhle další žabky do sbírky -_- www.different.cz/damske-boty/ipanema-cerne-zabky-wave-hits-ii-fem-black_26088-20766 Odpověď Aneta | 6.4.2020 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Ipanema, Melissky...Jak to mají teď s doručením, čeká se na balíček déle nebo doručení trvá cca ty tři dny ? :) Odpověď Hanka | 14.4.2020 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Ipanema, Melissky...Vůbec jsem to nezaznamenala, že by to trvalo dýl. Ve středu jsem si věci objednávala a v pátek jsem je měla :) Odpověď Erika | 30.4.2020 10:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ipanema, Melissky...Dlouho jsem přemýšlela tady nad těma melisskama a když jsem viděla, že mají 20% slevu, tak jsem si je hned objednala www.different.cz/damske-boty/melissa-pudrove-sandaly-seduction-v-soft-pink_32663-01276 Odpověď Aneta | 15.5.2020 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ipanema, Melissky...A velikostně ty botky sedí nebo je potřeba vzít o velikost menší či větší ? Odpověď Erika | 28.5.2020 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ipanema, Melissky...Velikostně naštěstí sedí, takže se staší držet toho, jakou máš velikost normálně :) Odpověď |