Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Prsa

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  MUfZM   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Prsa - diskuze na toto téma
Máte zkušenost s tímto zákrokem? https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/detail/2088-zvetseni-prsou-vlastnim-tukem-lipotransfer

Alžběta | 10.9.2019 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prsa
Ahoj, hele já sem si tady na klinice nechala udělat augmentaci. Mě cizí těleso nevadí a prsa mám krásně kulatý, jak sem si vždycky přála. Jinak s klinikou sem moc spokojená. Čisté prostředí, milý personál. Pan doktor Pilka byl úžasný, na konzultaci semnou zákrok probral ze všech stran. Já sem moc spokojená

Odpověď
Maja | 13.9.2019 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prsa
Ano, já jsem na tomto typu zákroku byla. Je to super, jen je potřeba myslet na to, že je potřeba zvětšení o trochu více, protože se něco přirozeně vstřebá...já jsem netoužila po velkých prsou, ale pomohlo mi to upravit tvar.

Odpověď
Zdena | 20.9.2019 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Prsa
Já nad zvětšení vlastním tukem uvažuji. Kde jsi byla ty a o kolik čísel je potřeba více zvětšit? A co hojení? Jak dlouho trvá rekonvalescence?

Odpověď
Maja | 24.9.2019 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Prsa
Vůbec se toho nemusíš nějak obávat, vše ti vysvětlí a odpoví na konzultačních návštěvách lékaře. https://www.perfectclinic.cz/plastika-prsu-zvetseni-vlastnim-tukem/ Každé tělo je jiné...

Odpověď
Zdena | 27.9.2019 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Prsa
Zlákala jsi mě, boky na výplń do prsou mám :-). Předpokládám podle toho, co jsem četla na jejich webu, že je lepší se prvně objednat na konzultaci?

Odpověď
Zuzka | 16.9.2019 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prsa
Alžběto po té augmentaci jste se jak dlouho hojila?

Odpověď
Alžběta | 20.9.2019 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, celkem jsem se hojila 6 týdnů

Odpověď
Františka | 23.9.2019 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aesthevita
Mám nová prsa dělaná také na této klinice a jsem ráda že sem se rozhodla jít právě sem.

Odpověď
Leona | 27.9.2019 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prsa
Františko spokojená jste s klinikou po všech stránkách?

Odpověď
Františka | 2.10.2019 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za sebe ano, jsem spokojená tady se vším. I pooperační péče naprosto super

Odpověď
Daniela | 11.10.2019 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aesthevita
Za sebe jsem s klinikou také moc spokojená. Byla jsem zde výborně informovaná o všem kolem zákroku, chování personálu ke mě bylo perfektní a s plastikem jsem rovněž velmi spokojená

Odpověď
Jana | 17.10.2019 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aesthevita
Danielo objednávala jste se na kliniku telefonicky nebo přes email? A na konzultaci jste mluvila s plastikem?

Odpověď
Dáša | 15.11.2019 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prsa
Holky byla jsem u doktorky na běžné prohlídce, a odběru krve. Doktorka mi o dva dny později volala, že moje markery jsou opravdu vysoké, abych okamžitě přišla. Za nedlouho přišla velice studená sprcha, když mi našla hrudku na prsu, odeslala mne na příslušná vyšetření, a já jsem se dozvěděla, že mám nález.... chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s rakovinou prsu?

Odpověď
Pavla | 16.11.2019 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem měla také nález na prsu, byla jsem na operaci a po té na 6 dávkách chemoterapie, v této době jsem začala užívat Ovosan, od té doby mám vše v pořádku, a také už nebývám tolik nemocná, protože Ovosan napravuje i imunitu, která je také velice důležitá i proti recidivě.

Odpověď
Dáša | 17.11.2019 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Prsa
Ovosan? To Vám bylo nasazeno od doktora?

Odpověď
Pavla | 18.11.2019 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Prsa
Narazila jsem na něj na webu https://jaknarakovinu.cz/ovosan, a konzultovala jsem to s doktorem, který už s ním měl zkušenosti.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné