| Svatba v zahraničí? - diskuze na toto téma |
Maminky, mám takový myšlenkový pochody a chtěla bych se zeptat - měla některá z vás svatbu na Mauriciu? Já po ní toužím, ale nevím, koho oslovit, aby mi pomohl s organizací. Přeci jen to není tak snadné, jako se svatbou v ČR, že jo. Navíc mám prcka... Brát ho s sebou?
Věra | 23.10.2019 05:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba v zahraničí?Možná jsem trochu staromódní, ale já si teda myslím, že se nic nevyrovná svatbě tady u nás. Vdávat se v nějaké exotické zemi bych se asi nechtěla. Nicméně na druhou stranu zrovna na Mauricius bych se někdy podívala velmi ráda. Mám kamarádku, která tam byla a podle toho, co mi vyprávěla to tam muselo být super. Říkala i že je na takovou cestu dobré si sjednat nějaké pořádné cestovní pojištění. Jestli se nepletu, tak ona si ho sjednávala u https://www.ervpojistovna.cz/ a prý vše proběhlo bez problému. Odpověď Lenka | 19.12.2019 07:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba v zahraničí?Mauricius zní lákavě, nicméně já si myslím, že velmi pěkná svatba by se dala zařídit i někde v Evropě. Mně se třeba líbí Chorvatsko. Tam je spousta nádherných míst se skvělou atmosférou. Co se konkrétního města týče, tak mně se teda zatím asi nejvíc líbilo ve Splitu. Tam bych si klidně dokázala představit mít svatbu. Navíc se tam dá zajistit i pěkné a levné ubytování. Třeba přes www.ubytovanivchorvatsku.cz/split/ Odpověď |