| Erekce a její podpora - diskuze na toto téma |
Ahoj, prosím užívá některá z vás tyto pilulky https://www.erectan.cz/pripravky-na-erekci/erectan-400-mg-erectan-intim-gel. Jak se vám osvědčily? Je k tomu i stimulační gel, jak ten prosím funguje?
Terka | 3.9.2019 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erekce a její podporaOd Erectanu taky bereme doplňky na podporu erekce. Co je super je právě ta kombinace se stimulačním gelem. Jinak společný účinek je senzační. Funguje to tak, že doplňky se postarají o dlouhodobou erekci a stimulační gel úd prokrví. Díky této kombinaci je pak senzační a dlouhý sex. Odpověď Anett | 18.9.2019 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erekce a její podporaA dá se to kombinovat s jinými pilulkami nebo ne ? Odpověď Market | 1.10.2019 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erekce a její podporaA jaké konrétně? Mají toho v nabídce víc, tak se ptám :) Díky moc!
Odpověď Veru | 31.10.2019 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erekce a její podporaJj, ten erectan je právě vhodný i pro kardiaky, takže to bych strach neměla :)
Odpověď Rose | 30.11.2019 14:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erekce a její podporaA jaké ty pilulky od erectanu užíváte? Koukala jsem na jejich nabídku a mají jich více. Díky moc.
Odpověď Elis | 18.12.2019 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erekce a její podporaAno, my jsme si oblíbily tyto https://www.erectan.cz/pripravky-na-erekci/erectan-400-mg. Ale projdi si jejich nabídku. Je třeba si pečlivě vybrat produkt, který ti bude vyhovovat. Odpověď Daniel | 22.9.2019 10:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erekce a její podporaZdravím, prosím je normální, že v 35 letech už jsem ze všeho unavený, a už nemám ani takový zájem o sex, tak jako třeba před 5 lety?
Odpověď Lukáš | 23.9.2019 00:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erekce a její podporaTo je naprosto normální jev u muže po 30, nejčastěji za tohle může pokles testosteronu v těle, který se projevuje přesně tak jak píšete, mě to osobně hodně vadilo, a našel jsem si doplněk stravy, který zmírňuje tyto dopady.
Odpověď Daniel | 24.9.2019 00:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erekce a její podporaJaký doplněk prosím? Kde jste ho koupil?
Odpověď Lukáš | 25.9.2019 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Erekce a její podporaUžívám dlouhodobě doplněk stravy https://www.maxulen.cz, dlouhodobé užívání je u doplňků stravy opravdu důležité, já jsem se začal cítit lépe asi po půl roce užívání. Obsahuje účinnou látku Testofen, je to výtažek ze semene pískavice řeckého sena který přispívá k vývoji svalové hmoty. Je to vědecky testováno, díky zinku, který je důležitý pro reprodukci, se Vám i chuť na sex může vrátit.
Odpověď Atka | 31.10.2019 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erekce a její podporaPokud chcete zkusit kvalitní produkt na podporu erekce, tak za mě rozhodně mohu doporučit tobolky od erectanu. Super je si je koupit v kombinaci se stimulační gelem. To je paráda. Jako jejich společný účinek je neskutečný. Díky erectanu mě zase baví sex. A musím říct, že ten gel je senzače!
Odpověď Lola | 3.12.2019 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erekce a její podporaA jak je to s tím gelem a pilulkami runner? Dá se to kombinovat? Odpověď Samanta | 4.3.2020 15:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erekce a její podporaNekombinovala bych to, buď si vezme jednu nebo tu druhou, určitě ne obě a ještě navíc každou jinou. Odpověď |