| Energie a chuť do života - diskuze na toto téma |
Dobrý den, prosím můžete mi poradit, jaké vitamíny pořídit pro větší energii? v poslední době toho mám v práci opravdu hodně, a cítím se pořád unavená.... Jarka | 6.9.2019 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Energie a chuť do životaNa to je nejlepší doplnit vitamíny, já jsem si začala kupovat orthomol cardio, který obsahuje správnou směs vitamíny, a vrátí zase chuť do života. Odpověď Marcela | 8.9.2019 14:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Energie a chuť do životaTo mají normálně v lékárně? Nebo Vám to musel předepsat doktor? Odpověď Jarka | 10.9.2019 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Energie a chuť do životaAno koupíte ho v každé větší lékárně, je volně prodejný https://www.drmax.cz/orthomol-cardio-30-dennich-davek-prasek-tableta-t? , já ho objednávala z eshopu. Odpověď Klárka | 9.9.2019 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Energie a chuť do životaDoporučuji pořídit Multikomplex od Naturevia, dříve Natural Swiss. Bereme celá rodina a super. Odpověď Blanka | 15.9.2019 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Energie a chuť do životaKlárko, naprosto souhlasím! Taky beru Multikomplex od Naturevia a nemůžu si je vynachválit. Únava je pryč a funguju zase na 100%. Kupuju tady https://www.drmax.cz/swiss-naturevia-multikomplex-tbl-60. Odpověď Julie | 22.9.2019 00:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Energie a chuť do životaHolky, taky beru a za mě naprosto super. Kupuju už několik let po sobě a skoro nejsem nemocná. Odpověď Klára | 2.10.2019 10:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Energie a chuť do životaAhoj holky, prosím jak si dobíjíte životní energii? jsem v těchto měsících vždy úplně bez energie. Odpověď Martina | 4.10.2019 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Energie a chuť do životaPro tělo je nejlepší, když se mu snažíte dobít energii pomocí přírodních preparátů, já to dělám pomocí velice chutného ženšenového čaje. Odpověď Klára | 7.10.2019 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Energie a chuť do životaA to Vám opravdu pomáhá? jak chutná ženšenový čaj? kde ho prosím kupujete? Odpověď Martina | 10.10.2019 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Energie a chuť do životaNejlepší je opravdu si to vyzkoušet, objednávám si ho z eshopu www.kombe.cz, a osobně jsem s ním opravdu velice spokojená, chuť má specifickou a dobrou. Odpověď |