Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Centrum tance

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  nKQGq   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Centrum tance - diskuze na toto téma
Zdravím, máte některá zkušenost s Centrem tance v Brně? Nejlépe se streetdancem tam, ráda bych začala, ale moc nevím, jak to chodí. Sem to mám poměrně blízko a slyšela jsem dost chvály, tak budu ráda za jakoukoli další sdílenou zkušenost.

Dita24 | 15.9.2019 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Centrum tance
Ahoj, my tam chodili s přítelem na 2 kurzy a moc jsme si to užili, latinsko americké i salsa opravdu zábavné, člověk si i máknul a i pro začátečníky si myslím, že tam byla spousta možností.

Odpověď
Nikola Mollny | 16.9.2019 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Centrum tance
Za mě perfektní místo, neporadím bohužel se streetem, jsem totiž spíš na klasiku, ale obecně prostory, kvalita hudby a lektoři na 1*

Odpověď
Viktorie Sko. | 17.9.2019 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Centrum tance
V Brně rozhodně top místo, dostala jsem minulé Vánoce kurz shuffle dance a to byla jednoduše bomba! Chytlo mě to tak, že tam se streetem pokračuji nadále a mám za sebou vyzkoušený i hip hop a mtv dance :-) Neváhala bych, mají i zkušební lekce a člověk tak snadno zjistí, co je pro něj a co ho naopak tolik nebere.

Odpověď
Pavla | 23.8.2020 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Centrum tance
Tyjo, v Brně o ničem nevím, ale jestli můžu mít jeden tip, tak velmi dobré taneční studio je v Olomouci - https://www.331.cz/contemporary-juniors/ Naše dcera tam právě chodí na street dance a velmi ji to baví. :-)

Odpověď
Ivana | 14.9.2020 09:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Centrum tance
Ahoj, my jsme pro změnu začali s přítelem chodit na kurzy od 331.cz . Sice to vypadá, že to nemá smysl nebo tak, protože je nám již nad 40, ale my si myslíme, že to smysl má a tančit by se mělo dát snad v každém věku ne? Občas se nestačím divit, kolika je toho člověk schopný i třeba v 90 letech :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné