| Proteinová dieta - diskuze na toto téma |
Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo má zkušenosti s hubnutím pomocí prtoeinové diety? Opravdu se takhle dá rychle hubnout?
Denisa | 24.9.2019 00:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Proteinová dietaAno opravdu se takhle dá rychle hubnout, já jsem s ní začala před 3 měsíci, a už jsem o 14 kg lehčí.
Odpověď Klára | 25.9.2019 08:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Proteinová dietaJak to prosím tedy přesně funguje? Co a jak často jíte?
Odpověď Denisa | 26.9.2019 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Proteinová dietaJím opravdu hodně, víc než před tím. Jím 5 krát denně, a po 3 hodinách, kupuji si balíčky jídel, kde mm na každý den připravených 5 porcí, takže nemusím přemýšlet, co kdy budu vařit, a hlavně nemusím chodit pořád nakupovat. Podívejte se na https://www.ketofit.cz/produkt/proteinova-keto-dieta-balicek-4-tydny
Odpověď Anca Vykova V. | 29.9.2019 11:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Proteinová dietaAhoj, vůbec se v tech dietách nevyznám. Nasla jsem si také www.svet-zdravi.cz a hledám nejaké recenze. Odpověď |