| Erekce - diskuze na toto téma |
Holky, je něco na podporu libida u chlapa? Docela bojujeme s erekcí… Tak jsem si hledala, co by mohlo pomoct. No a zajímalo by mě, zda němá někdo prosím zkušenosti s tobolkami Erectan ManLONG? Jaký je jeich účinek? A jsou šetrné?
Marie | 7.10.2019 00:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | ErekceCo říkáte na eshopy s erotickými pomůckami? https://e-kondomy.cz Odpověď Lenka | 13.10.2019 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ErekceMarie pokud jde o mě tak si odtud sem tam něco objednám abych to doma oživila v posteli a jsem spokojená. Nevidím na tom nic špatného, používat erotické pomůcky Odpověď Lenča | 22.12.2020 01:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erekcejá jsem ráda, když manžel dosáhne erekce, naštěstí kupuje ze supererekce přípravky, tak se mi ulevilo, že ji dosáhne, ale pomůcky, na to zatím chvíle nepřišla Odpověď Evicka | 3.12.2019 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | ErekceNemáte vyzkoušené nějaké přípravky ? Buď se dají koupit na osvědčeném eshopu nebo ať se poradí s lékařem. Není ani první ani poslední, který má takový problém.
Odpověď Daniela | 22.1.2020 16:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | ErekceKdyž vím, že s mužem budeme dovádět dýl, tak použije tohle a je to perfektní ! www.e-kondomy.cz/afrodiziaka-a-feromony/afrodiziaka-pro-muze/joydivision-eropharm-taurix-extra-strong-specialni-krem-na-penis-40ml Odpověď Natali | 23.1.2020 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ErekceDívala jsem se tady na ten eshop www.supererekce.com ten vypadá, že se na tuhle problematiku přímo specializuje tak spíš přemýšlím, že bych chlapovi objednala něco odsud. Odpověď Lenča | 22.12.2020 01:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erekceodtud mám dojem manžel objednává na erekci delší dobu gel Runner a tablety Red Power Odpověď Samanta | 2.2.2020 16:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ErekceDívala jsem se na ten eshop ekondomy a spíš by mě zajímala ta vakuová pumpa, má na erekci hodně velký vliv ? Odpověď Natali | 3.3.2020 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ErekceU zdravého muže určitě ano, ale když má poruchu erekce, tak to bohužel nestačí a je potřeba nějaký povzbuzovač. Odpověď Alisa | 3.3.2020 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ErekceMy si vakuovou pumpu nemůžeme vynachválit a pokud chlapovi funguje vybavení jak má, tak mi věř, že si to užijete oba dva. když by si chtěla něco takového pořídit, tak tahle je super www.e-kondomy.cz/pipedream-beginner-s-power-pump-vakuova-pumpa Odpověď Lea | 30.3.2020 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ErekceMá to vliv ta vakuová pumpa i na zlepšení erekce nebo ne ? Odpověď Alisa | 31.3.2020 09:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: ErekceRozhodně má a když si to zadáš do vyhledávače, tak se to i doporučuje. Co bych možná ještě vyzkoušela tu vakuovou pumpu v kombinaci s afrodisiaky ;) Odpověď Karla | 7.4.2020 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: ErekceLepší je koupit něco na erekci, protože i při použití vakuové pumpy nedojde k tomu, aby erekce vydržela ;) Odpověď Lenča | 22.12.2020 01:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Erekcenapř. toto používá manžel a cca do hodiny dosáhne erekce www.supererekce.com/11-runner-gel-5-kusu.html Odpověď Jarek | 14.2.2021 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: ErekceS tímto konkrétním přípravkem zkušenost nemám, ale zato mám velké zkušenosti s dalšími přípravky na podporu erekce. Začal jsem to řešit ve chvíli, kdy mi už třetí partnerka řekla, že to za moc nestojí. Proto jsem začal zkoušet různé přípravky, ale výdrž byla pořád stejná. Nakonec jsem ale našel stránky https://www.kamagris.com/ , ze kterých pravidelně objednávám přípravek, který se jmenuje kamagra. Až tenhle přípravek mi opravdu pomohl a moje nynější partnerka si to také nemůže vynachválit.
Odpověď Leona | 9.5.2021 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ErekceDoplňků je hrozně moc když jsem se dívala na internetu a vybírala nějaký pro manžela. Nakonec jsem se rozhodla tady pro ten https://www.amarex.cz/ protože nejsem za ty chemicky našlapané tablety a myslím si, že v tomto případě se nedají brát dlouhodobě, kdežto tady ty na přírodní bázi ano. Odpověď Barča | 22.5.2021 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ErekceJak tady ty přírodní přípravky účinkují ? Odpověď Leona | 27.5.2021 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ErekceKonkrétně ten co tady o něm píšu tak jak nástup tak i účinek je parádní. Odpověď Terka | 18.12.2021 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | ErekceAhoj. Taky jsme přesně tohle téma nedávno řešili doma. Příteli se o tom moc nechtělo mluvit, ale nakonec sám uznal, že jeho erekce prostě není taková jako bývala. Tak jsme se to rozhodli nějak řešit. No a mně se podařilo narazit na srovnání, kde mají nejlepší léky na erekci - https://www.zivotavyziva.cz/leky-na-erekci/ Doporučuju mrknout. Koupili jsme ten, co v tom testu dopadl nejlépe a zabralo to. Odpověď Petra | 18.4.2026 09:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | ErekceMůj muž začal být poslední dobou hodně bez energie a postupně se to promítlo i do našeho intimního života. Hodně ho to trápilo a snažil se to řešit pilulkami, ale bez většího efektu. Nakonec jsme si řekli, že to chce změnu od základu. Má nadváhu a minimum pohybu, takže začal víc chodit. K tomu jsem mu pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-cerna/ Díky nim má přehled o své aktivitě a všechno sleduje v aplikaci v mobilu. AI funkci si oblíbil hlavně na rychlé dotazy, třeba když ho něco napadne během dne. Postupně se cítí líp a má víc energie, což je znát i na jeho náladě. Odpověď |