| Podpora erekce - diskuze na toto téma |
Holky, je tu někdo, kdo má doma zkušenosti s https://www.erectan.cz/pripravky-na-erekci/erectan-400-mg-erectan-intim-gel. Jak se vám osvědčily? Docela mě zaujal ten stimulační gel. Myslím, že tato kombinaci může stát za to :)
Sojková | 6.10.2019 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora erekcePoužíváte lubrikační gely pro delší výdrž? Pomáhá vám to? https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/luby-pro-delsi-vydrz Odpověď Olina | 13.10.2019 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora erekceZdravíčko, konkrétně gely jsem nikdy nezkoušela ale jinak už mám s nákupem tady zkušenost a se vším odtud za mě velká spokojenost Odpověď Daniela | 21.10.2019 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Podpora erekceZ e-kondomy jsem také několikrát objednávala erotické pomůcky. S eshopem jsem nejspokojenější,doteď jsem tu našla pokaždé vše co jsem chtěla Odpověď Hanka | 27.10.2019 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Podpora erekceDobrý den, jak vám odtud erotické pomůcky přišly zabalené? Nešlo poznat co si objednáváte? Odpověď Daniela | 3.11.2019 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Podpora erekceNikdy nešlo poznat co objednávám. Všechno mi přišlo dobře zabalené a bez názvu obchodu Odpověď Monika | 7.11.2019 12:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-kondomyZa mě můžu tento eshop také doporučit, vždy jsem tu s objednávkou více než spokojená Odpověď Denysa | 27.11.2019 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-kondomyTaky patřím ke spokojeným zákaznicím e-kondomy. Jednou za čas tu s přítelem objednáme něco pro oživení vztahu a sme oba moc spokojení Odpověď Valerie | 30.11.2019 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: E-kondomyMáte zkušenost s oblečky z tohoto eshopu? Odpověď Denysa | 4.12.2019 00:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: E-kondomyUž jsem tu objednávala nějaké košilky a doma měly velký úspěch Odpověď Valerie | 12.12.2019 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: E-kondomyA látky kvalitní? Odpověď Denysa | 15.12.2019 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-kondomyZa mě bezvadný, s kvalitou sem spokojená Odpověď Tamara | 18.12.2019 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-kondomyZa mě sem s e-kondomy taky moc spokojená.Dneska mi odtud přišel balík a vše naprosto super Odpověď Linda | 3.3.2020 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-kondomyJakým způsobem balíčky posílají ? Chtěla bych taky něco objednat, ale dívala jsem se, že zrovna tady u toho doručovatele pracuje kamarád a rozváží i naši lokalitu, tak bych nerada, aby si myslel něco špatného :/ Odpověď Lenča | 22.12.2020 01:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: E-kondomyehm a supererekci nezmíníte ? ta která mi taky široký výběr přípravků... Odpověď Laura | 21.12.2019 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora erekceKde je možný nějaký osobní odběr věcí z e-kondomy? Odpověď Erika | 31.12.2019 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora erekceV e-kondomy jsem si objednávala několikrát a vždy mám velmi dobrou zkušenost Odpověď Laura | 2.2.2020 16:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Podpora erekceS čím konkrétním máš zkušenost ? Odpověď ELen | 23.1.2020 14:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora erekceNo těch přípravků a značek je spousta. My s mužem máme zkušenost akorát s eshopem supererekce.com odkud máme vyzkoušený runner. Odpověď Vanessa | 3.3.2020 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora erekceA je ten účinek takový jak popisují ? Zajímá mě hlavně ta výdrž ... Odpověď Lenča | 22.12.2020 01:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Podpora erekcerunner manžel používá taktéž a do hodiny je vždy erekce dosažena Odpověď Anna | 4.3.2020 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora erekceDobrý den, můžu jen doporučit tento web https://zdravaerekce.cz/ erekce se manželovi zlepšila. Odpověď ELen | 30.3.2020 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora erekceMnohdy stačí i pouhé afrodisiakum :) je potřeba to vyzkoušet, ale s jakými mám třeba já zkušenost, tak na ekondomech mají dobré. Odpověď Alisa | 31.3.2020 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Podpora erekceNebo i vakuová pumpa, ta má na erekci taky hodně velký vliv :) Odpověď Lenča | 22.12.2020 01:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Podpora erekcemanželovi spíš vyhovuje gel runner, pokaždé zabralo a za stovku je to přijatelné www.supererekce.com/12-runner-gel-1-kus.html Odpověď clára | 4.3.2020 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora erekceDobrý den, můžu jen doporučit tento web www.zdravaerekce.cz/ erekce se manželovi zlepšila a již je bez problému. Odpověď Lenča | 22.12.2020 01:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora erekcejá za manžela doporočuji pokud to neklape s erekcí gel Runner, popřípadě tabletky Red Power, obojí cenově dostupné Odpověď Natálie | 7.4.2020 18:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora erekceJá bych tady ty doplňky neobjednala od jinud než z www.supererekce.com Odpověď Erika | 27.4.2020 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora erekceVy máte s něčím odsud zkušenost ? Odpověď Lenča | 22.12.2020 01:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Podpora erekcemanžel má pozitivní dlouhodobou zkušenost s tímto gelem www.supererekce.com/11-runner-gel-5-kusu.html Odpověď Daniel | 14.2.2021 10:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Podpora erekceJá mám tedy dobrou zkušenost buďto s přípravky na podporu erekce ve formě prášků, šumivých tablet nebo želé, stimulační gel jsem ještě nezkoušel. A vlastně ani nemám potřebu zkoušet, protože tak, jak je to teď, mi to hodně vyhovuje. Dlouho jsem totiž zkoušel všechny možné léky, ale nakonec jsem natrefil na přípravek kamagra, který kupuji ze stránek https://www.kamagris.com/ . Obsahuje stejnou látku jako léky na předpis, ale hlavně je super, že kvůli tomu nemusím k doktorovi a je to i levnější.
Odpověď Denisa | 13.1.2024 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora erekceHodně bych si přála, kdybych dokázala manželovi pomoci k pořádné a silné erekci. Dokážete mi poradit někdo prosím? Jak na to? Odpověď Klára | 18.1.2024 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora erekceJá nerada vzpomínám na do období, kdy měl manžel špatnou erekci. Opravdu nerada, protože i mimo ložnici se to dost promítalo do našeho společného života. Naštěstí se nám to ale podařilo vyřešit celkem jednoduše, a to díky https://www.flagranti.cz/flagranti-premium-libido-kapsli-p-25172.html Když je bude pravidelně brát, tak uvidíte sama jakou pak bude mít zase silnou erekci. Odpověď Veronika | 18.4.2026 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora erekceZačalo to tím, že byl můj muž pořád unavený a bez energie. Postupně se přidaly i problémy s erekcí, což ho hodně trápilo. Zkoušel to řešit různými doplňky, ale bez větší změny. Nakonec jsme si řekli, že zkusí změnit svůj životní styl. Má nadváhu a málo pohybu, takže začal víc chodit. Koupila jsem mu chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-cerna/ , aby měl přehled o své aktivitě. Sleduje si kroky, kalorie i pohyb a všechno má v aplikaci. AI funkci používá třeba když si chce rychle něco zjistit. Postupně se cítí líp a má víc energie. Odpověď |