Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Cigaretový zápach

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  KHBVD   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Cigaretový zápach - diskuze na toto téma
SOS, začínám už být zoufalá :-( Přes odtah digestoře mi do bytu proniká šílený zápach cigaretového kouře z bytu pode mnou. Co s tím? Poraďte.

breptule | 19.10.2016 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cigaretový zápach
Co si se sousedy zkusit promluvit? Domluvit se třeba ať kouří v jiné místnosti ( pokud musí ) nebo nejlépe na balkoně.

Odpověď
bambuli | 19.10.2016 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cigaretový zápach
Co tam nainstalovat nějakou zpětnou klapku? To by nešlo? Co na to manžel? Poraďte se s řemeslníkem.

Odpověď
Isoform | 19.10.2016 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cigaretový zápach
Promluvit jsem se snimi snažila, ale bez úspěchu. Klapku nevím. Přeci něco musí existovat.

Odpověď
bambuli | 20.10.2016 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cigaretový zápach
No existují likvidátory pachu. Na záchodě mi funguje Likvidátor pachu ALP. Tady mají pro domácnost www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-domacnost-borovice/. Tak by mohl zabrat třeba i na tu digestoř…

Odpověď
Isoform | 22.10.2016 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Cigaretový zápach
Mají někde i kamennou prodejnu? Raději bych se chtěla poradit s personálem, který případně vybrat...Děkuji

Odpověď
Londina | 22.10.2016 13:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cigaretový zápach
Taky jsem o tom něco slyšela. Zkoušela jsem právě už kde co, ale skutečně funkční jsem zatím nenalezla. Až kamarádka mi doporučila koupit likvidátor pachu Alp. Nechce se mi stále používat hydroxid sodný, je to nebezpečné při skladování i používání Proto pátrám po něčem funkčním na enzymové bázi.

Odpověď
Káťa | 28.3.2022 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cigaretový zápach
Mně se daří zápach likvidovat taky pomocí difuzéru, pořídila jsem si tady toho krasavce https://www.wereco.store/p/aroma-difuzer-ultrasonicky-nala a mají teda i úžasné esenciální oleje.

Odpověď
Pavla | 15.12.2022 00:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cigaretový zápach
Zdravím, chci se zeptat přešel jste někdo kompletně od klasických cigaret k zahřívanému tabáku?

Odpověď
Monika | 18.12.2022 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Cigaretový zápach
Když jsem si koupila kvalitní zařízení, tak se mi podařilo kompletně přejít jen na tohle. Jako velkou výhodu beru hlavně to, že nesmrdím a zdravotně si myslím, že je to taky o dost lepší, takže za mě fakt spokojenost.

Odpověď
Pavla | 21.12.2022 08:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Cigaretový zápach
Rozhodla jsem se, že to také vyzkouším. Můžete mi poradit, kde jste to vybírala?

Odpověď
Monika | 21.12.2022 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Cigaretový zápach
Určitě můžu. Podívejte se na stránky https://www.vapoo.cz/pody-se-spinacim-tlacitkem/smoktech-smok-nord-50w-pod/ Je perfektní, vydrží dlouho a má velkou kapacitu na náplň, takže nemusím tak často doplňovat.

Odpověď
Galetta | 17.4.2025 09:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cigaretový zápach
Řešit se sousedem, jinak to bohužel nejde. Jako zpětná klapka je fajn, ale ať si to zařídí on. On vás obtěžuje. Ale z vlastní zkušenosti vím, že je to složité. Zvlášť já, když jsem byla taky kuřák, jsem se s ním nedomluvila. Jenže já jsem ten kuřák, co si na https://www.obalynavse.cz/airwaves-zvykacky-extreme/ objednává airways zvykacky, aby to na mě nebylo moc poznat. :D

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné