Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Kojení

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  caML   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kojení - diskuze na toto téma
Dámy, jaké vitamíny berete v době kojení? Co je na jeho podporu nejlepší? Já jsem totiž minulý těhu neměla vůbec mlíko, tak se tomu chci vyvarovat :(

Soňa | 3.11.2019 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojení
Taky by mě zajímalo :( Minulé těhotenství jsem mléka měla fakt hodně málo, neslačilo a hned jsme přešli na UM. Tak bych ráda teď nic nepodcenila. Děkuju moc :(

Odpověď
Atka | 4.11.2019 08:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kojení
Ahoj, jak moje snažení, tak i těhotenství provázely vitamíny od onapharm https://www.chytre-miminko.cz/. Za mě to jsou nejlepší vitamíny. Díky nim jsem otěhotněla, tak jsem u nich zůstala i během těhu. A spokojená, vše proběhlo hladce :)

Odpověď
Elena | 1.12.2019 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojení
Taky jsme to tak měli. Při snažení jsme hledali všemožné podpůrné produkty. Byl nám u dr doporučen tento doplněk stravy https://www.chytre-miminko.cz/produkty/chytre-miminko-superfolin-1/. Jsou to vitamíny. Po necelých dvou měsících užívání se zadařilo. Čili já doporučuju tyto vitamínky.

Odpověď
Verča | 3.12.2019 14:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojení
No, holky, to jsem ráda, že v tom nejsem sama, protože přesně tohle pociťuju i já. Jako lékařská péče je senzační, ale informovanost věškerá žádná :(

Odpověď
Magda Horká | 6.12.2021 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojení
Nevíte jestli existují nějaké vitamíny, léky nebo podobné vychytávky, které by zmírnily bolest v oblasti bradavek? Já používám tohle www.kojenibezbolesti.cz/produkt/multi-mam-compresses/ a funguje dobře, ale možná bych to něčím ještě podpořila. Je to vážně nepřijemná záležitost a nevím, jak jinak se tomu bránit. Možná něco dělám špatně. Ale spousta holek mi říká, že je to vlastně úplně normální, tak nevím.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné