| Brněnské soukromé školky - diskuze na toto téma |
Máte děti ve státních nebo v soukromých školkách? Já sem si moc oblíbila tuto soukromou https://www.dracek-skolka.cz/ Viktorie | 7.11.2019 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Brněnské soukromé školkyRáda se na tuto školku obracím každé letní prázdniny když musím do práce a babičky nemůžou. Se školkou jsem nejspokojenější,líbí se mi přístup vychovatelek, komunikace školky s rodiči a cena ta je taky na soukromou školku bezvadná Odpověď Kamila | 18.11.2019 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá školka Dráček BrnoAhojky, berou do toho Dráčku děti v průběhu celého roku? Odpověď Viktorie | 24.11.2019 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Soukromá školka Dráček BrnoKamilo ano berou i během roku pokud mají volná místa Odpověď Lída | 1.12.2019 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | soukromá školka DráčekV Brně jsem vyzkoušela celkem tři soukromé školky a Dráček školka byla jednou z nich. Za mě skvělá zkušenost,mým dětem se v této školce líbilo ze všech nejvíc Odpověď Soňa | 7.12.2019 01:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: soukromá školka DráčekJak často kdo dáváte do Dráčku v Brně své děti? Odpověď Lída | 14.12.2019 16:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: soukromá školka DráčekJá jsem vodila třikrát týdně Odpověď Paty | 16.12.2019 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Brněnské soukromé školkyS touto školkou jsem také velmi spokojená. Lepší přístup jsem v jiných školkách nezažila. Můžu jenom doporučit Odpověď Týna | 27.12.2019 17:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dráček školkaKolik v této soukromé školce platíte školné? Odpověď Paty | 26.8.2020 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dráček školkaNechám ti tady odkaz, kde najdeš kompletní ceník :) www.dracek-skolka.cz/ceniky/ Odpověď Jana | 2.9.2020 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dráček školkaS dovolením se připojím, protože se nám malou nepodařilo umístit do státní školky a soukromou jsem si myslela, že neutáhnu, ale ten odkaz co si tu nechala, tak tady ta školka je na tom cenově velmi dobře takže uvažuju, že bych je kontaktovala a poptala se jestli ještě nabírají Odpověď |