| Sexuální hrátky - diskuze na toto téma |
Nakupujete si erotické pomůcky? Zaujal mne tento eshop https://e-kondomy.cz/ Bibiana | 12.11.2019 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sexuální hrátkyZdravím, zatím sem nic nekupovala.. mám strach aby nešlo poznat co sem si objednávala nebo odkud... Odpověď Simona | 17.11.2019 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sexuální hrátkyToho se u e-kondomy nemusíte bát. Už sem si tu párkrát objednávala a všechno mi přišlo v neprůhledném obalu a bez názvu obchodu Odpověď Bibiana | 22.11.2019 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sexuální hrátkyTak to zní moc dobře a jak dlouho tady čekáte na objednávku? Odpověď Simona | 27.11.2019 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sexuální hrátkyBalíček mi přišel do tří dnů od objednání Odpověď Lenka | 28.9.2022 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Sexuální hrátkyOno se to z kvalitních obchodů posílá diskrétně zabalené a bez názvu firmy. Takže nemusíte mít strach. Třeba e-kondomy to tak dělají. Odpověď Amanda | 21.12.2019 17:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sexuální hrátkyS e-kondomy mám taky skvělou zkušenost. Moc ráda tu objednávám hračky pro zpestření vztahu Odpověď Stáňa | 1.1.2020 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sexuální hrátkyOsobně jsem v e-kondomy ještě nic neobjednávala ale výběr mě zaujal v eshopu je skvělý výběr Odpověď Lia | 2.2.2020 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sexuální hrátkyJaká hračka byla úplně první ? Taky bych si chtěla něco pořídit ale nejsem schopna se rozhodnout ... Odpověď Diana | 5.4.2020 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sexuální hrátkyMoje první hračkou byla tady tato :P www.e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/mini-vibratory/realov-lydia-i-smart-butterfly-vibe-ruzova
Odpověď |