| Stavy úzkosti - diskuze na toto téma |
Zdravím, znáte doplněk stravy Persen? Zkoušeli jste ho, funguje? Káťa | 9.11.2019 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Stavy úzkostiAhoj, Persen znám, před nějakou dobou jsem měla problémy v práci a Persen mi moc pomohl. Určitě ho doporučuji pořídit. Odpověď Adéla | 18.11.2019 00:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Stavy úzkostiA za jak dlouhou dobu Vám pomohl prosím? Bojím se antidepresiv, tak bych chtěla začít užívat něco spíš přírodního, děkuji. Odpověď Káťa | 18.11.2019 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Stavy úzkostiNo Persen vyzkoušet můžeš, myslím, že by ti mohl pomoct. Kdyby se ti stav nezlepšil, pak bych ale určitě doporučila zajít k lékaři. Odpověď Adéla | 21.11.2019 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Stavy úzkostiTo jo, kdyby nezabral a stav by se mi nezlepšil, tak určitě půjdu. Ale myslím, že by mi mohl fakt pomoct, díky. Odpověď Petra | 14.11.2019 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Stavy úzkostiMáte zkušenosti s bojem proti stresu i bez prášků? nebo je to jediná možná cesta, jak se stresem bojovat? Odpověď Aneta | 18.11.2019 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Stavy úzkostiJistě že existuje i jiná cesta, já jsem při hledání a řešení tohoto problému narazila na čaj, který má uklidňující účinky, a musím uznat, že od toho co ho mám doma, tak jsem opravdu klidnější. Odpověď Petra | 21.11.2019 08:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Stavy úzkostiPoradila by jste mi prosím, jak se ten aj jmenuje? a kde bych ho případně mohla koupit? Odpověď Aneta | 23.11.2019 11:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Stavy úzkostiJasně, to není žádné tajemství. Čaj si objednávám ze stránek www.kombe.cz, tehdy mne na něj navedla kamarádka, můžete si prvně vyzkoušet nejmenší balení, ale já si ho kupuji už po těch největších baleních. Odpověď dana | 9.3.2020 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Stavy úzkostiTo já jsem moje stavy úzkosti chtěla řešit spíše nějakou přírodní cestou, a tak jsem si z https://www.cibdol.cz/cbd-olej objednala CBD olej, o kterém jsem se dočetla, že je na tento problém vážně skvělý. Nevkládala jsem sice do úspěchu nikterak vysoké naděje, ale musím říct, že po několika týdnech užívání vážně pociťuji výrazné zlepšení mých problémů, takže za mě super ! :) Odpověď |