Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Elektronická cigareta

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  CmSMd   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Elektronická cigareta - diskuze na toto téma
Holky už dlouho kouřím e-cigaretu, a teď jsem si začala kupovat nové a nové příchutě, chtěla bych se zeptat, zda nemáte radu, která je nejlepší?

Irena | 20.11.2019 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Elektronická cigareta
Podle mého co mám vyzkoušené, tak mi nejvíce chutná náplň, která chutná jako energeťák, na to si opravdu hodně ujíždím, navíc jsem sehnala jednu náplň za 64 korun.

Odpověď
Martina | 21.11.2019 12:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Elektronická cigareta
To bych chtěla také vyzkoušet náplň, která chutná jako energeťák, kde jste na ni narazila prosím? kolik takové náplně stojí?

Odpověď
Irena | 23.11.2019 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Elektronická cigareta
Mohu vám doporučit se podívat na náplně https://www.vapemania.cz/cs/naplne, kde jsem si ji objednávala, mají nad 4 korun poštovné zdarma, tak toho můžete využít.

Odpověď
Sandra | 24.11.2019 16:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Elektronická cigareta
Jé, jaké máš vyzkoušené ? :)

Odpověď
Kamila | 25.11.2019 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Elektronická cigareta
Ahoj taky by me zajimalo jake ty naplne stoji za to vyzkouset? diky

Odpověď
Irena | 26.11.2019 09:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Elektronická cigareta
Mne nejvice chutnala boruvka a jablko. :-) ostatni zatim jsem jeste nezkousela, ale tyto i krasne voni.

Odpověď
Romča | 27.11.2019 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Elektronická cigareta
mně z tý Vapemania udělalo radost, že konečně nějaký obchod, který má melounový příchutě, tak jsem nakoupila zásoby

Odpověď
Hanka | 18.12.2019 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Elektronická cigareta
ono těch eshopů je víc, ale Vapemania má navrch ve výběru a především v té ceně

Odpověď
Pája | 2.2.2023 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Elektronická cigareta
Za mě mají největší výběr na vapoo.cz. Vybrala jsem si tam jak elektronickou cigaretu, tak i náplně.

Odpověď
AnetkaK | 30.6.2024 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nedávno jsem zkusila jednorázovou elektronickou cigaretu. Je fakt pohodlná, nemusíte řešit nabíjení ani doplňování. Pomohla mi snížit počet vykouřených klasických cigaret, když jsem se snažila přestat kouřit. Objednala jsem si tu slim verzi, takže jakoby ten styl co jsem kouřila u normálních cigaret a fakt super. Pokud hledáte něco jednoduchého a funkčního, doporučuji mrknout, kdyžtak odkaz tady https://www.enick.cz/c-jednorazova-elektronicka-cigareta-nick-one-slim

Odpověď
Bětka | 26.11.2019 12:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Elektronická cigareta
Chtěla bych mému bráchovi pořídit na vánoce el. cigaretu jen nevím jakou, poradíte mi?

Odpověď
Romča | 27.11.2019 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Petra | 28.11.2019 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to já jsem kupovala tátovi tuto https://www.vapemania.cz/cs/eleaf-ijust3-cerna a říkal mi, že je fakt dobrá :-)) záleží také jak velkej je kuřák!

Odpověď
Bětka | 29.11.2019 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha tak to mě nenapadlo, budu to tedy muset nenápadně zjistit!

Odpověď
Terka | 2.12.2019 08:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Elektronická cigareta
Také s přítelem kouříme e-cigarety a náplně si mícháme sami!

Odpověď
Lea | 4.12.2019 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Elektronická cigareta
Je na to nějaký návod jak se to poměruje ??

Odpověď
Hanka | 18.12.2019 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
souhlasím s Petrou, také od nich pořizuji několik příchutí, vždy to nakupuji ve velkém at to mám s dopravou zdarma

Odpověď
Věrka | 18.12.2019 03:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Elektronická cigareta
No, já se snažila přestat kouřit už několikrát, ale nikdy se mi to úplně nepovedlo. Teď zhruba půl roku zpět jsem ale přešla na iqos a ten mi docela vyhovuje. Nicméně si myslím, že se asi jen tak nedočkáme doby, kdy by byl každý nekuřák. Zhruba před týdnem jsem například na https://www.investice.cz/ narazila na jeden článek, kde informovali o tom, že se v spotřeba cigaret a alkoholu se v poslední době naopak zvedá.

Odpověď
Hanka | 18.12.2019 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
já si u ecigaret nestěžuji vůbec na nic, cena skvělá, chuť také a dostupnost obchodů také, takže za mě ecigarety mnohem lepší než klasické

Odpověď
Anna | 4.3.2020 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Elektronická cigareta
Můžu doporučit IQOS www.iqosweb.cz/ je to skvělá alternativa cigaret.

Odpověď
Táňa | 23.4.2020 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Elektronická cigareta
Já se už nějakou dobu snažím přestat kouřit. Přemýšlela jsem nad tím, že bych kouření zkusila nahradit vapováním. Jenže teď jaký vaporizér vybrat? Už jsem se po nějakých dívala a špatně nevypadá třeba tento https://www.va-pax.cz/paxvaporizery/pax3/ Nemá někdo zkušenost? Díky.

Odpověď
Izabela | 9.9.2020 09:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Elektronická cigareta
Já jsem také zkoušela kouřit elektronickou cigaretu, ale nijak zvlášť mě to nezaujalo. Bylo to ale dobré k tomu, že jsem díky tomu přestala úplně kouřit :-) . Nebo ne tak úplně. S manželem jsme si místo toho koupili vodní dýmku a to je ještě lepší :-) . V létě si sedneme venku do pergoly, zapálíme ji a užijeme si pěkný večer. Vodní dýmku jsme si vybrali na www.testino.cz/vodni-dymky-test-recenze a je jen taková malá, ta nám stačí :-) .

Odpověď
Laura | 21.3.2022 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Elektronická cigareta
Narazila jsem na jednorázovou elektronickou cigaretu. Jakou s tím máte zkušenost a jsou dobré ty co se dají sehnat s příchutěmi ?

Odpověď
Denča | 30.3.2022 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám tady tu jahodovo melounovou https://cbdsvet.cz/produkt/hqd-wawe-jednorazova-elektronicka-cigareta-600-potahu-2-0-ml-objem-zasobniku/ a není to úplně jednorázovka, ale je na 600 potahů ;)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné