| Kolagen - diskuze na toto téma |
Ahoj, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s kolegenem. V poslední době mi přijde že se s tím roztrhl pytel a k dostání je snad tisíc tady těch doplňků od různých výrobců. Já hledám něco, co má opravdu efekt a fakt zabírá jak má, takže budu ráda za dobrý tip, od jakého vvýrobce kolagen pořídit. Tereza | 3.12.2019 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouNechali by ste si zvětšit prsa? A pokud ano tak kterou metodou? Mě láká augmentace ale váhám i nad zvětšením vlastním tukem https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/2079-plasticka-operace-prsou Odpověď Hana | 12.12.2019 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika prsouPřed rokem mi v Aesthevita dělali augmentaci a neměnila bych, jsem stímto typem zvětšení absolutně spokojená Odpověď Hana | 18.12.2019 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: AesthevitaDobrý den, plastiku mi tu dělal pan doktor Pilka Odpověď IrenkaGOl K. | 18.12.2019 17:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | KolagenDobrý večer, používám ho i na plet, je naprosto výborný. Odpověď |