| Velké bolesti kolene - diskuze na toto téma |
Dobrý den zkušené maminky, mohla by jste mi prosím některá poradit, jak bych mohla pomoci synovi, který se v noci budí s velkou bolestí kolene? Dle doktora se jedná o růstové bolesti, nabízel nám prášky od bolesti, ale to si myslím, že pro dítě není úplně v hodné nebo se pletu?
Karolína | 12.12.2019 01:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Velké bolesti koleneJednou za čas prášek od bolesti asi neuškodí ani u dítěte, záleží o jak staré dítě se jedná. Ale já když jsem byla s dcerou u ortopeda, která měla také problémy s bolestí kloubů, když byla v pubertě, tak nám doporučil krém, který od bolestí pomáhá za pomoci chladivé terapie.
Odpověď Jiřina | 15.12.2019 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Velké bolesti kolenePoradíte mi, kde bych tohle mohla sehnat? A je to tedy vhodné pro děti? Nejsou v tom nějaké opiáty?
Odpověď Karolína | 16.12.2019 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Velké bolesti koleneNemusíte se strachovat, doporučuji si přečíst i příbalový leták, ale krém https://www.lekarna-doktorka.cz/3548485-perozin-krem-100ml je 100% přírodní, takže je vhodný i pro děti.
Odpověď |