| Vitamíny v těhotenství - diskuze na toto téma |
Zdravím, poradíte mi jaké vitamíny jste brali v těhotenství? Děkuji Helena | 14.12.2019 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamíny v těhotenstvíJá jsem si koupila nazačátku těhotenství čokoládový gravimilk od Sunaru. Moc mi chutnal + vždy skvěle zasytil. Nyní se k němu opět s radostí vracím https://www.sunar.cz/pro-tehotne-a-maminky/ Odpověď Renata | 15.12.2019 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamíny v těhotenstvíFakt? Tak si ho taky skočim koupit. Četla jsem, že je dobrý. Odpověď Helena | 17.12.2019 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vitamíny v těhotenstvíRáda jsem poradila. Je opravdu vynikající. Odpověď Tana | 16.12.2019 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamíny v těhotenstvíAhoj já ho pila na začátku těhotenství protože mi bylo pořád zle a k jídlu jsem měla odpor,ale zároven pak z hladu mi bylo taky blbě tak jsem vyzkoušela tohle aspon to zasytilo a nebylo mi tak špatně a dostala jsem tím do sebe aspon nějakou výživu.Já si kupovala ten čokoládovej , je výbornej. Odpověď Renata | 17.12.2019 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamíny v těhotenstvíDěkuji za zkušenost :) už sem si ho koupila a je opravdu moc dobrej . Odpověď Markéta | 20.1.2020 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamíny v těhotenstvíBraly jste taky železo během těhotenství ? Bylo mi doporučeno od doktora, ale mám po něm teda problémy ... Myslíte, že je to normální nebo to přejde ? Odpověď Lenka | 31.1.2020 13:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamíny v těhotenstvíNo přímo železo bych rozhodně nebrala, bohužel jsou s ním spojené problémy a jsou i jiné doplňky jak doplnit železo Odpověď Erika | 3.2.2020 15:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vitamíny v těhotenstvíNo ono je to ovšem o železu všeobecně známé, nicméně mně doktor doporučil tady ten doplněk www.captafer.cz který železo sice neobsahuje, ale pomáhá ho vstřebávat z potravin takže žádné problémy po něm nejsou. Odpověď Lenka | 3.3.2020 15:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vitamíny v těhotenstvíTakže je potřeba mít nějaký speciální jídelníček ? Nebo které potraviny obsahují železo ? Odpověď Erika | 5.3.2020 16:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Vitamíny v těhotenstvíSpeciální jídelníček ne .. stačí zařadit železité potraviny do jídelníčku :) Odpověď Terka | 6.4.2020 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Vitamíny v těhotenstvíTen seznam je potom tady kdyby ses chtěla podívat co patří mezi ty železité potraviny www.captafer.cz/potraviny-bohate-na-zelezo/ Odpověď Lenka | 7.4.2020 04:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vitamíny v těhotenstvíDěkuji moc, tak to je hodně pestrý výběr, měla jsem strach, aby to nebyly třeba 4 suroviny, protože to by se mi jedlo špatně pořád dokola. Odpověď Terka | 17.4.2020 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vitamíny v těhotenstvíTaky jsem měla obavy, ale nebylo proč, protože když jsem si ten seznam prošla, tak tam jsou jídla, která jsem jedla běžně i před užívání captaferu :) Odpověď Erika | 29.4.2020 16:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vitamíny v těhotenstvíPro mě je hlavní, že po captaferu nemám zácpu tak jako jsem měla po předchozím doplňku. Ty potraviny to vůbec neřeším, jelikož je tam spousta potravin co jsem normálně jedla a jím :) Odpověď Renata | 4.5.2020 15:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vitamíny v těhotenstvíJaké jsou vůbec důvody proč by se měl brát ? Vím akorát, že se musí užívat v případě chudokrevnosti. Odpověď |