Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Kuchyně - nože

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  wHPYq   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kuchyně - nože - diskuze na toto téma
Ahoj všem kuchařkám, ráda bych založila diskuzi na téma kuchyně a hlavně nožů. Manžel bude brzy slavit kulatiny a vzhledem k tomu, jakej je to do vaření blázen, ráda bych mu sehnala nějaké opravdu kvalitní.

TanaaM | 16.12.2019 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně - nože
Vaření zbožňuji, ale co se nožů týče, nijak extra je neřeším, manžel kdysi koupil asi 2 sady kolem 500, asi taková průměrná klasika, co jsou všude a vyhovují mi do teď… jediné co, tak mi je musí chudák dost často brousit, jinak super.

Odpověď
Tammara K. | 17.12.2019 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně - nože
Já pokud mohu doporučit, určitě mrkněte na tuhle sadu Wüsthof https://profikuchar.cz/c/dle-urceni/wusthof-classic-blok-s-nozi-9-dilu-9843 Mně ji daroval manžel, když jsme se stěhovali do nového a stavěla se nová kuchyň a opravdu… takovou parádu jsem co se výbavy do kuchyně a nožů nikdy neviděla, natož nedržela v ruce. Radost vařit :-)

Odpověď
Božena8 | 18.12.2019 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně - nože
My máme doma také spíš průměrnou klasiku, která je sice fajn, ale jako dárek úplně nevím nevím, jestli byste zabodovala. Jako nápad na dárek to ale zní parádně!

Odpověď
Kerolajn | 19.12.2019 18:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně - nože
My máme jednu sadu Victorinox a ta je vážně fantastická, jinak spíš všehochuť, nějaké sady máme i jen tak ze supermarketů z nějaké akce a používat také jdou… to záleží, co člověk očekává a potřebuje k vaření.

Odpověď
EvaKusalova | 8.1.2020 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně - nože
Ahoj, Ja kazdy rok na vanoce objednavam ruzne kuchynske nadobi z jedne internetove stranky s kteoru sem velice spokojena. Je to berghoff, od nich mam hodne nozu a sem s nimi velice spokojjena :)!!!

Odpověď
EvaKusalova | 14.1.2020 09:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kuchyně - nože
Zdravím, Chtěla bych vám sem hodit odkaz na noze které požívám a sem s nimi spoko. https://www.berghoff.cz/produkt/sada-nozu-3-dilna-eclipse/. Doporočuju všema deseti!:)

Odpověď
Aneta | 22.3.2020 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně - nože
Nikdy jsem nechtěla investovat do nožů nějaké velké peníze, ale po koupi nože SANTOKU 7 od značky Dellinger, jsem naprosto změnila názor. Pokud máte v kuchyni kvalitní ostrý nůž, tak máte půl práce. Konečně si mohu sama naporcovat maso na stejně silné rovné plátky. Jediné co nesmím, tak nůž umývat v myčce. Nůž po použití jen omyji v ruce a osuším. Kupovala jsem ho z obchodu www.dellinger.cz/

Odpověď
Markéta Trnečková | 16.2.2022 00:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně - nože
Já jsem si koupila kvalitní nože, které bych teď potřebovala nechat nabrousit. Dokázal by mi prosím někdo poradit kam je dát brousit? Mohou se nože při broušení nějak zničit?

Odpověď
Renata | 19.2.2022 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jestliže máte koupené kvalitní nože, tak je opravdu dobré to nechat nabrousit někoho, kdo tomu opravdu rozumí. Já jsem si schválně na broušení nožů našla firmu, která se specializuje i na kvalitnější a dražší nože. Broušení nožů se u nich dá objednat online. Pošlou vám obálku, do které nože vložíte a pošlete jim je k broušení. Oni je pak perfektně nabrousí a pošlou vám je opravdu super ostré zpátky.

Odpověď
Markéta Trnečková | 21.2.2022 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kuchyně - nože
Kde se to dá online objednat? Podívala bych se na to, jak to tedy celé funguje a případně bych to také objednala.

Odpověď
Renata | 24.2.2022 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kuchyně - nože
Podívejte se na stránky https://www.ostraposta.cz/ , kde si vlastně můžete obálku objednat. Pak už je to velmi jednoduché, vložíte tam nože a pošlete jim to zpět. Přijdou vám zpátky opravdu perfektně nabroušené nože, které budou jako žiletky.

Odpověď
Galetta | 24.6.2025 08:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No, jako taky bych brala teď nějaké super nože pro manžela. Jako vloni jsem mu k narozeninám dávala super kafe. Teď si sám kupuje kávu sám. Hlavně ho zaujala káva v akci od https://www.kavamonro.cz/akcekavamonro :) Ale jako kvalitní nože, ty bych ocenila i já. I když on by mi asi nevěřil a schovával je přede mnou, protože by měl strach, že bych mu je otupila. :)

Odpověď
Lenka | 28.3.2022 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně - nože
Mockrát všem děkuju za tipy. To se dost hodí. Chystám se totiž teď otevírat takové menší bistro a říkala jsem si, že nějaké nože, které něco opravdu vydrží by se mi v kuchyni určitě hodily. Nějaké gastro vybavení už mám nakoupené od https://www.atfornax.cz/ nicméně na nože jsem jaksi zapomněla. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné