| Pejsci - odměny - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, našly by se tu nějaké pejskařky? Mám dotaz ohledně odměňování… kupujete nějaké dobroty, popřípadě jaké, vaříte nebo vůbec nedáváte? Prosím o jakékoli zkušenosti a tipy! :-) Děkuji
Monika Dokoupilová | 16.12.2019 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pejsci - odměnyJá nijak extra "nepamlskuji", každopádně pokud budete vybírat, tak bych to nijak zvlášť nehrotila, na trhu je toho spousta, takže mám ať už jde o jakékoli krmivo pouze jedno pravidlo, číst pořádně složení a nekoukat pouze na obal a na to, co jsme viděli doporučovat v TV reklamách. Pak člověk skoro nemůže udělat krok vedle :-)
Odpověď Lenka H. | 17.12.2019 18:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pejsci - odměnyMy máme doma co se pamlsků týče nej zkušenost s Brit Monoprotein konzervami… zkoušeli jsme toho víc, ale většina dobrot byla spíš ''bum'' z reklam v TV, přesně jak je zmíněno v předchozím komentáři… Momentálně konečně nejen že konzervy pesanovi chutnají, ale mají i supr složení, takže spokojenost!
Odpověď Deniss | 18.12.2019 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pejsci - odměnyI já mám s britem dobrou zkušenost, kupujeme našim bafanům jak jejich granulky, tak i dobroty - všechno máme z řady Fresh a zatím rozhodně neplánujeme měnit.
Odpověď Renata44 | 19.12.2019 17:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pejsci - odměnyU nás odjakživa nejvíc jedou všelijaké okusovací tyčinky a psí piškotky, to je sázka na jistotu skoro z jakéhokoli obchodu.
Odpověď |