Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  XCNXs   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí - diskuze na toto téma
Holky, mám na vás taový dotaz... Já jsem se tak nějak dostala do fáze, ani nevím jak, ale už mám nějaké to kilo navíc. Vánoce tomu taky teda nepřispějí :/ Takže... Já bych ráda nějaké to kilo sundala, ale jaksi nevím, jakou metodu mám zvolit. Cvičení moc nedám, tak jsem uvažovala o dietě... Když se ale podívám na net, tak je jich celá řada a co je teda velmi zajímavé - všechny zázračně fungují. Proč mám ale pocit, že tomu tak úplně nebude?

DankaKa | 21.12.2019 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Ahojky, tak tohle by mě taky zajímalo... Už jsem si říkala, že po novém roce si nějakou objednám, ale zatím tápu nad tím, jakou... Je jich dost, ale asi nejvíc se mi líbí ketofit... Zkušenosti?

Odpověď
MonikaJuk k. | 23.12.2019 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Ahoj, jak se držíte holky v hubnutí teď o vánocích?

Odpověď
Marcela | 3.3.2025 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Nikdy jsem si nemyslela, že mi technologie může pomoct zhubnout, ale chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mě přesvědčily o opaku. Cvičení jsem si vždycky plánovala podle pocitu, ale bez kontroly jsem nikdy nevydržela dost dlouho. S těmito hodinkami konečně vím, jestli se opravdu hýbu dost, nebo si jen nalhávám, že „to dnes stačilo“. Navíc si můžu vybrat z různých sportovních režimů a sledovat svoje pokroky v aplikaci. Co mě mile překvapilo, je možnost si hodinky přizpůsobit ke svému stylu. Jsou to první hodinky, které mě opravdu donutily být aktivní každý den!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné