| Pročištění organismu - diskuze na toto téma |
Ahoj, myslím si, že toto téma patří také k této rubrice. Protože často spoustu našich problémů se zdravím způsobuje právě zanášení organismu nečistotami a místo toho, abychom čas od času provedli pročištění, tak na to nehledíme, nevěříme tomu a pak končíme s nemocemi a na prášcích, souhlasíte se mnou? Berenika | 27.2.2015 09:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuTak to s tebou naprosto souhlasím... Odpověď Darina | 16.3.2015 17:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismujá naprosto souhlasím. Když jedeš za lékařem a povíš mu co ti je, pak ti hned naordinuje nějaké prášky. Jenomže tohle je blbost. Prášky to nevyřeší. Existují i jiné metody, kterými jsou třebas detoxikace. Doporučuji ti přečíst si tyhle články www.pruvodcevyzivou.cz/zdravi/detoxikace/ a možná i něco z nich vyzkoušíš :) Odpověď Beáta | 31.3.2015 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pročištění organismuNa průvodci výživou jsem se dočetla o příznivých vlivech jitrocele indického. Rozhodla jsem se při jarním detoxu jít touto cestou a objednala jsem si balení extraktu www.arkokapsle.cz/produkt/jitrocel-indicky-ispaghula-27
Dám vědět, jak to u mě funguje a s dalšími supermaminami se o své poznatky mileráda podělím. Odpověď Petra U. | 22.4.2015 14:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pročištění organismuJá s tímto také naprosto souhlasím, přečetla jsem o tom spoustu informací a snažím se v pravidelných intervalech detoxikaci provádět, aby bylo dobře :) Jeden z článků, který mě velmi zaujal dávám i zde: www.fitdieta.cz/detoxikace-organismu Odpověď Beáta | 6.5.2015 14:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Pročištění organismuTak abych poreferovala jak si mi pročištění organismu za pomoci jitrocele povedlo. Nemohu si stěžovat! Zhubla jsem krásných pět kilo a při návštěvě doktorky mi potvrdila i nižší hladinu cholesterolu Odpověď Magda | 11.2.2017 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuDobrý den, co děláte, když máte v zimě špatnou náladu? Odpověď Katka | 16.2.2017 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pročištění organismuAhoj Magdi, také jsem pořád chodila jako tělo bez duše, pak mi maminka poradilo tyto prášky a vše se v dobré obrátilo :-) www.woykoff.com/allegra1 Odpověď Magda | 20.2.2017 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pročištění organismuDěkuji moc, koupila jsem si je a opravdu se cítím lépe :-) Odpověď michaelanavrc | 27.8.2015 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuAhojky ja jsem na detoxikaci vyzkousela Reishi :) Označuje se také jako houba nesmrtelnosti nebo houba věčného mládí. ja jsem byla spokojena moc :)objednavam ted pravidelne z profidoplnkustravy :) Odpověď Tatána | 8.10.2015 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismubiorezonance3d.cz/biorezonance/ mě s detoxikací pomohl pan Dlapa. Pořád jsem byla nachlazená a bolela mě hlava, to byl důvod, proč jsem k němu začla. Našel mi v těle tolik nevím čehovšeho, zanešené tělo nemůže dobře fungovat...zbavil mě bolesti i nachlazení. Odpověď Martina | 13.10.2015 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuTo je úžasný. Já mám pořád bolesti hlavy a rýmu a nemůžu se ji zbavit. Možná bych to ráda zkusila. Jak to probíhá? Odpověď Tereza | 23.11.2015 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuZajímavé články bývají na kralovstvizen....třeba tenhle mě zaujal kralovstvizen.cz/zimni-ocista-tela-detoxikujte-organy/
Odpověď Sára | 31.1.2016 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuAhoj já bych chtěla doporučit kosmetiku, kterou používám. V reklamě uvádejí, že spousta nečistot se odvede přes kůži a tím se ušetří peníze ledvinám a játrům. Tak jsem se rozhodla, že to taky vyzkouším. https://www.youtube.com/watch?v=IJiOQHMwF3I Používám to sice zatím jen krátce, ale jsem moc spokojená =) hloubkova-hygiena.cz/8-telo Odpověď Petra | 31.3.2016 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pročištění organismuNa hloubkova-hygiena jsem nedavno nakupovala. Balíček mi přišel včera a dneska ji poprvé použiju a moc sse těším, vypadá nádherně =) Odpověď Jitka | 8.4.2016 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pročištění organismuAhoj holky koukám, že nakupujete na hloubkove-hygiene. Sousedka tam taky hodně nakupuje, asi se k ní připojím s přiští objednávkou. Apoň to budeme mít za jedno poštovné =D Odpověď Simona | 30.3.2016 15:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuChybí Vám peníze do mateřské, výplaty nebo důchodu? Půjčte si až 8.000KČ na 30 DNÍ ZDARMA!
www.penizeprolididneska.cz/a/cb2 Odpověď Holla | 18.4.2016 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuJá už asi dva měsíce užívám vytaminy a spirulinu a je mi krásně. Tělo je plné energie a nejsem tak unavená jako dřív. Pokud vás trochu zajímají přípravky čínské medicíny tak ráda poradím. Trochu se o to zajímám Odpověď Krokla | 20.4.2016 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuahojky, nejsem typickký rýpavec, který rád poučuje o chybách ale vaše vYtamíny mě celkem rozesmály.
jinak bych rád nějaké info jak o medicíně tak o vitamínech, co berete ? Odpověď Martina | 21.4.2016 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pročištění organismuzastávám názor, ze telo by se melo vycistit prírodou a ne chemii. Koupili jsme domu odstavnovac a deláme dzusy...mícháme ovoce i zeleninu. Odpověď Holla | 23.4.2016 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pročištění organismuto rozhodně ano ale já nedovedu zastoupit obsah všech vitamínů každý den, takže se tak trochu kryji doplnkami.jinak používám Kyani trojúhelník. Odpověď Krokla | 24.4.2016 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Pročištění organismua kde se na to můžu mrknout ? chtěla bych něco málo zjistit Odpověď Lenulenkule | 20.7.2016 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Pročištění organismuAhoj, co je prosím Kyani trojúhelník? Jinak ja používám na pročištění obranismu od těch prášků, kterým se bohužel myslím vyhnout uplně nedá, silymarin (ostropestřec mariánsky). Konkrétně používám tablety Lipovitan Duo už dýl a jsem s nimi spokojená. Odpověď Amanda | 23.5.2017 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pročištění organismumě řádně pročistí projímadlo dietlax...šetrné a účinné :) www.dieticke-projimadlo.cz Odpověď Katka | 5.5.2016 05:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuHolky co nakupujete na hloubkové-hygieně, máte vyzkoušené i ty zubní prášky? Už delší dobu si plánuju objednat ty tonika. Slyšela jsem že jsou fakt dobrá Odpověď Sonja | 13.5.2016 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuAhoj ty zubní prášky z hloubkové-hygieny používám já, doporučila mi je zubní technička a musím uznat že jsou daleko lepší než pasty. Odpověď Holla | 6.5.2016 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuZkuste mrknout na tcm-liwest.cz tam mají dost slušné ceny.
Katka : povídejte o tom něco, tohle vůbec neznám. Jak to funguje, co to je ? Odpověď Renata | 31.5.2016 00:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | přírodní kosmetikaMaminky sháním nějakou přírodní kosmetiku, která nebude obsachovat chemikálie a nechá moji pleť dýchat. Máte typy? Odpověď Jitka | 3.7.2016 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: přírodní kosmetikašikovná je Pevonia Botanica, my ji používáme celá rodina a jsme spokojeni. Odpověď Zuzka | 16.9.2016 13:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuNa ocistu organismu jsem mela prirodni produkt z australie a poznala jsem na sobe procisteni, zlepsila se mi pokozka a upravilo celkove trávení, s tím jsem bojovala dlouho. www.australianremedy.cz/produkty/prirodni-produkty-z-australie/liver-care-complex-ostropestrec-1400-mg-100-kapsli#bmDescription Odpověď pája | 22.9.2016 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuCo čtu, vypadá dobre, i to slození. A cena je taky vpohode. Dá se koupit Liver care i nekde v obchode nebo objednáváš z internetu? Odpověď Zuzka | 26.9.2016 16:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pročištění organismuJá kupuju z internetu. Budeš objednávat? Odpověď pája | 29.9.2016 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pročištění organismuPráve jsem se dívala a procítala jsem si ten produkt a chtela bych ho taky vyzkouset. Odpověď Vlasta | 20.2.2017 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuCau mam sedave zamestnani a nemam dostatek pohybu.Mam uz delsi dobu s chozenim na zachodit.Nekdy nejdu i nekolik dni a to je pak utrpeni.Rada bych to nejak vyresila
Odpověď Karla | 20.2.2017 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuA co projímadla ty ti nepomáhají? Jestli ne,tak zkus tohle,to ti určitě pomůže www.dieticke-projimadlo.cz/ Odpověď Vlasta | 20.2.2017 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuNejake jsem zkousela a nic moc.Chci uz neco poradneho co zabere.Mas to ozkousene? Odpověď Karla | 20.2.2017 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuPrávě,že to mám ozkoušené,také jsem měla problémy a od té doby co jsem začla užívat tyto kapsle,tak nemám problém. Odpověď Kasia | 10.3.2017 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuholky, moc nevěřím na produkty z lékáren na pročištění. Myslím si, že nejlíp se člověk pročistí úpravou jídelníčku. Proto doporučuji najít si nějakého poradce, což jsem udělala já a nejen že jsem zasela nabyla energii a přestala být nemocná, ale také jsem i zhubla. Pomohla mi paní Lovečková, kontakt jsem si našla na www.hubnuti-ostrava.cz v centru hubneme pro zdraví. Odpověď Natálie Dohnalová | 10.5.2017 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuUrčitě bych vyzkoušela detox, existuje několik způsobů, jak vyčistit tělo, stačí hledat ;)
Odpověď Cecílie P. | 12.5.2017 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuAhoj, mám jeden dotaz, nemůže detoxikace nějak tělu i ublížit?
Odpověď DagmarHoč | 13.5.2017 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuDobrý, není detox(ikace) a dieta v podstatě to samé?
Odpověď Uršula | 16.5.2017 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuAhoj maminy, našla jsem super článek na světě zdraví, jsem si jistá, že tam najdete všechno, co potřebujete.
Odpověď Jana | 31.5.2017 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuZkoušely jste na detox pít třeba doma vyráběné zeleninové šťávy? Odpověď Vendula | 14.6.2017 08:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuDívala jsem se na ten článek, co sem dávala Evel, a upřímně jsem trochu nahlodaná, že bych si něco takového také pořídila. Šťávy mohou i děti, a v sezoně je ovoce dost:¨
www.hledejsmudlo.cz/jak-zpracovat-velkou-urodu-ovoce-a-zeleniny/ Odpověď Jitka | 22.6.2017 17:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuVendo, džusy, nebo ovocné šťávy dělám. Mám koupené smoothie. Odpověď Kamila45 | 25.4.2018 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuAhoj, částečně s tebou souhlasím, ale taky si myslím, že je lepší se nezanášet a snažit se stravovat a žít tak, aby tělo bylo celou dobu v pohodě - pak žádné větší očisty nejsou potřeba. Já si teď třeba nechala poslat jídelníček odtud - https://www.pestryjidelnicek.cz/ - abych do léta taky nějaké to kilčo shodila, tak jsem zvědavá, jak to půjde. :-) Odpověď Jana | 26.6.2018 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuByla jsem docela často unavená,tak jsem hledala co by mi na to pomohlo,tak jsem zjistila,že je na to dobré pročištění organismu. Zkusila jsem na doporučení rostlinné tablety a musím říct,že se fakt cítím daleko lépe a plná energie. Odpověď |