Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Posilování doma

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  mFGER   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Posilování doma - diskuze na toto téma
maminky, chtěla bych začít doma posilovat, tak se chci zeptat na nějaké rady a tipy ohledně vybavení.. díky Věra

Mája | 30.1.2020 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilování doma
na domácí fitness se vyplatí si koupit vybavení skrze https://www.fitham.cz/domaci-fitness jakože fakt super :)

Odpověď
Vanda | 31.1.2020 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilování doma
když už se tady bavíte o posilování doma tak co teda za přístroje, vybavení doma máte?

Odpověď
Anička | 23.2.2020 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilování doma
no a co teda je nejlepší si pořídit? Pořád všichni mluví o tom jak cvičí doma a ve fitkách a tak na čem? co mi pomůže a bude nějakým způsobem i lehké... co?

Odpověď
Vanesa | 24.2.2020 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilování doma
cvičení doma je cool, je to super :) taky si cvičím kdy se mi chce a jak si chci. Mám jen základní vybavení jako jsou činky, podložka… a stačí mi to

Odpověď
Eliška | 27.2.2020 08:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilování doma
posilování doma je fajn, je to potřeba pokud chcete nějak vyopadat, tak se musí cvičit, jinak to nejde

Odpověď
Hankys | 10.8.2020 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilování doma
No, pokud s cvičením teprve začínáš, tak toho až tak moc potřebovat nebudeš. Dobrý základ jsou třeba nějaké činky. Právě s těmi se teď hodně snažím posilovat paže. Dobré tipy na cviky mají třeba tady: https://www.tipio.cz/cviky/ Jinak je docela účinné i posilování s vlastní vahou. To je do začátku možná i lepší volba.

Odpověď
Linda | 18.12.2022 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilování doma
Hele a z kardia by jste mi třeba doporučily co za stroj? Myslíte, že je třeba běžecký pás efektivnější jak rotoped?

Odpověď
Eliška | 19.1.2024 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilování doma
Posilování doma je fajn, začala jsem posilovat pravidelně. Pak jsem také začala pravidelně běhat a díky tomu se mi perfektně začala redukovat váha. Co jsem ale poznala, tak je velmi dobré si v průběhu sportování zaznamenávat svoje výkony a dle toho si pak řídit i další trénink. S tím mi pomáhají chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-candywatch-crystal-3-stribrna/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné