| Conversky - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli nemáte zkušenost s converskama? Já jsem si takový zatím nekoupila, ale docela ráda bych… kde je koupím nebo spíš, kde je kupujete vy? Donna | 3.3.2020 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | ConverskyAhoj, osobně conversky miluju. Jako tyhle boty jsou senzační snad na každodenní nošení. Mají i zatelplené. Takže i každý roční období. Já je ale nosím hlavně na jaře a na podzim. Na podzim pak ty kotníčkový. Jinak pokud mohu radit, doporučím different shop. Tam je kupuju já a vždycky jsem byla spokojená. Odpověď Simča | 1.4.2020 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ConverskyTaky jsem si teď jedny pořídila na jaro. Koupila jsem si tyto https://www.different.cz/damske-boty/converse-bile-damske-boty-chuck-taylor-all-star. Jsou bílé, tak jsem zvědavá, jak dlouho čistý vydrží. Ale když ta bílá je tak senzační. Odpověď Minka | 5.5.2020 17:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ConverskyTy jsou moc hezký... až tak, že si je taky objednám :D Jsou pohodlný? Odpověď |