| Jaký vybrat kočárek? - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jsem v 6. měsíci těhotenství a dělám si průzkum ohledně kočárků :) S jakou značkou jste spokojení a doporučily by jste mi ho? Věrka | 7.2.2020 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký vybrat kočárek?Ahoj, taky jsem dlouho vybírala a dělala průzkumy :) Nakonec jsem vybrala kombinovaný kočárek Junama Geographic a jsem moc spokojená. Má moc hezký design, otočná přední kolečka, obousměrné usazení korbičky, prostorný nákupní košík a prostornou korbičku. Odpověď Lea | 9.2.2020 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaký vybrat kočárek?Nemáte prosím odkaz, kde bych se na něj mohla podvat? A kupovala jste ho prosím v kamenné prodejně nebo v e-shopu? Odpověď Věrka | 11.2.2020 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jaký vybrat kočárek?Mrkněte tady https://www.detskyruzek.cz/kombinovany-kocarek-junama-geographic, je tam vše krásně popsáno a je tam i hodně fotek :) Objednávala jsem ho přímo tam a vše proběhlo v pořádku - platba, brzké doručení a měli ho i skladem. Odpověď Lea | 15.2.2020 11:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jaký vybrat kočárek?Děkuji za tip, je fakt krásný. Nemyslela jsem si, že si tak rychle vyberu, ale mám objednáno :) Odpověď |