| Tvarohové/smetanové krémy na svačinku - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jaký máte prosím názor na tvarohové/smetanové krémy pro děti? Kupujete je dětem? Mám děti (1 a 2 roky), děkuji za názory. Stela | 12.2.2020 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tvarohové/smetanové krémy na svačinkuZdravím, ano, já je kupuju dětem na sváču :) Kupuju Bobíka, děti ho mají moc rádi a není tak sladký jako ostatní smetanové krémy. Odpověď Veronika | 14.2.2020 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tvarohové/smetanové krémy na svačinkuDobrý večer, syn má teď 13 měsíců a zkoušela jsem Bobíka, Pribiňáka a Lipánka. Musím říct, že malému chutnal nejvíc Bobík. Odpověď Mirka | 16.2.2020 00:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tvarohové/smetanové krémy na svačinkuZdravím, u nás vede taky Bobík! Děti mají nejradši klasický smetanový, ale teď jsme objevili novinku pistácii a je taky super. Odpověď Hanka | 18.2.2020 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tvarohové/smetanové krémy na svačinkuKupujete klasika v obchodě nebo online s rozvozem domů? Odpověď Mirka | 20.2.2020 18:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Tvarohové/smetanové krémy na svačinkuJá Bobíka objednávám tady https://www.rohlik.cz/hledat/bob%C3%ADk?productPopup=1327777-bobik-maxi-smetanovy-krem-14-vanilkovy&cartUpdateSource=%3AFront%3ASearch%3Adefault-product-b… Ale mají ho všude :) Odpověď |