Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Hlídání pro pejska

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  qytDv   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hlídání pro pejska - diskuze na toto téma
Ahoj, našla bych tu někoho z Prahy, kdo by mi poradil, kam bych mohla nechat dát na hlídání našeho ročního buldočka ? Odjíždíme na dovču sice až v květnu, ale ráda bych tohle měla vyřešené předčasně, aby to nebylo na poslední chvíli.

Hanička | 24.2.2020 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hlídání pro pejska
Tak to se s dovolením taky přišpendlím, protože nás to stejné bude čekat o prázdninách tak budu ráda za tip.

Odpověď
Adéla | 28.2.2020 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hlídání pro pejska
Zkuste se podívat na www.hlidacky.cz. Já jsem tu našla hlídání pro dcerku a dívala jsem se, že nabízejí i hlídání domácích mazlíčků, tak třeba se vám povede někoho najít.

Odpověď
Mája | 2.3.2020 10:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hlídání pro pejska
Taky jsem tu našla hlídání, ale pro naši micku, zaplatila jsem si členství na měsíc, abych pečlivě vybrala někoho, kdo nám ji pohlídá a naštěstí se povedlo. Za sebe doporučuju.

Odpověď
Míša | 3.3.2020 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hlídání pro pejska
Je na ty osoby, co jsou zaregistrované spolehnutí ? Nebo jak zjistím že mají s daným plemenem vůbec nějakou zkušenost ?

Odpověď
Simča | 5.3.2020 10:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hlídání pro pejska
Na kolik to samotné hlídání přijde a platí se nějaké provize potom ?

Odpověď
Mája | 5.3.2020 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hlídání pro pejska
Nene, provize se neplatí a záleží jakou si vybereš hlídačku, každá má tu hodinovou sazbu jinou :)

Odpověď
Andrejka | 21.3.2020 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hlídání pro pejska
Přes hlídačky jsem nechávala dvakrát hlídat naši micku, pokaždé nám hlídala jiná slečna, protože ta předchozí v obou termínech nemohla a v obou případech jsem byla moc spokojená. Vybrala jsem si ověřené hlídačky, takže domluva probíhala jak měla a vše na čem jsem se s hlídačkami domluvila bylo do puntíku splněno.

Odpověď
Ema | 31.3.2020 14:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hlídání pro pejska
Hele možná se budu ptát hloupě, ale je možnost dát na hlídání i hlodavce ? Mám doma dvě činčily a jestli mi ke konci roku klapne služební cesta, tak to budu muset taky nějakým takovým způsobem vyřešit.

Odpověď
Marika | 5.4.2020 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hlídání pro pejska
Můžu vědět na kolik ty jejich služby vychází ? Je tam nějaký fix stanovený nebo to má každá ta hlídačka jinak ?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné