Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Staré dobré běhání

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  sdnLN   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Staré dobré běhání - diskuze na toto téma
Ahojte, venku už začíná být zase krásně, jak jste na tom vy s běháním? :) Já už zase běhat začínáma je to parádní, ráno čerství vzduch, sluníčko, hvízdající ptáčci a tak dále :) je to super relax :)

Beáta | 26.3.2015 09:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Staré dobré běhání
No já teda neběhám, mám radši dlouhé procházky :) ale je pravda, že po ránu je to bájo...jenže na to nemám na procházku po ránu čas, to spíš odpoledne nebo večer :)

Odpověď
Zinuska S. | 8.4.2015 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Staré dobré běhání
Já dřív chodívala běhat večer, ale díky tomu, že v práci s to protahuje čím dál více, nemám na to večer už pomyšlení, takže jsem to přesunula na ráno, ze začátku to bylo trošku úmorné, ale už jsem si zvykla a je to parádní :) ale než jsem došla vůbc k běhání, chodla jsem také spíše na procházky a pak pomalinku polehounku zvyšovala tempo na běh :)

Odpověď
Aneta | 30.7.2019 02:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Staré dobré běhání
Začala jsem teď nedávno, kamarádka mě vyhecovala. Ze začátku fakt hodně špatné a hlavně mě to vůbec nebavilo, ale je to lepší a lepší, člověk si dokazuje, jak moc velkou vůli dokáže mít a ten pocit potom? K nezaplacení. Teď budu kupovat nějaké vybavení, je docela dost slev, tak snad narazím na nějaké super boty. Zde letáky se slevami ohledně sportu https://www.kimbino.cz/sport/

Odpověď
Blanka | 31.5.2024 07:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Staré dobré běhání
Holky já když jsem začala běhat, tak jsem si pořídila i chytré hodinky. Chytré hodinky od https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-trpytivym-reminkem-silikonovy-reminek/ Nabízí totiž možnost toho že vše měří a dokáží také vše hned zaznamenávat do aplikace v telefonu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné