Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 03. dubna 2026, svátek má Richard, zítra Ivana
Vyhledávání

Diskuse - Kosmetika Hairgum

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  LfDVL   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kosmetika Hairgum - diskuze na toto téma
Ráda bych se tu poptala ohledně značky Hairgum, která je určená pro pány. Někde jsem na ni už četla recenzi, ale nedaří se mi ji dohledat a zajíalo by mě o ní víc a hlavně jestli ji třeba nepoužívají vaši protějšci ? Muž si na styling dost potrpí a chci mu zkusit koupit něco nového.

Andrea | 22.2.2020 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika Hairgum
S vlasovou kosmetikou ti neřeknu, ale příteli jsem koupila tady od té značky olej na vlasy a s tím je teda spokojený. Má po něm krásně ty vousy jemné a měkkčí. Navíc se mi líbí, že jde o čistě přírodní záležitost, takže neobsahuje nic, co by mu pleť podráždilo.

Odpověď
Denisa | 23.2.2020 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika Hairgum
Bratr pracuje v barber shopu a tady tu značku používá pro domácí potřebu, takže bych řekla, že to bude rozhodně kvalitní, protože vlasy, vousy to je jeho. Sem tam si tu pomádu na vlasy půjčím i já když si potřebuji "ulíznout" culík. Co je úžasné tak to jak to mají krásně parfemované. Dívala jsem se na stránky, odkud si tady ty věci objednává a jestli mu chceš koupit něco na styling, tak tady ta kokosová pomáda na vlasy je boží www.riano.cz/hairgum-pansky-vosk-na-vlasy-100g

Odpověď
Alex | 21.3.2020 08:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika Hairgum
To přítel má doma tady ten olejíček na fousy www.riano.cz/hairgum-origines-pansky-olej-na-vousy-25g a je fakt, že co ho používá, tak se mu fousy krásně lesknou a jsou na omak takové měkčí, takže efekt to rozhodně má.

Odpověď
Simi | 23.3.2020 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kosmetika Hairgum
To je podle mě hodně známá pánská značka, nicméně vždycky když po mně chce chlap objednat něco, co mu dochází, tak je to pro mě hrozné, protože si vždycky taky naobjednávám věcí, a to se pak muž nestačí divit, kolik za balíček při převzetí platí :D

Odpověď
Peťule | 25.4.2020 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Máte prodloužené vlasy? Jak se o ně staráte a jakou kosmetiku na ně?

Odpověď
Pavlína | 27.4.2020 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodloužené vlasy
Dobrý den,já používám šampon značky Kérastase. Jinak objednávám vlasy k prodloužení tady https://www.hotstyle.cz/

Odpověď
Tonka | 29.4.2020 00:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodloužené vlasy
Prodlužujete vlasy jakoukoliv sadou z tohoto eshopu? https://www.clipinhair.cz/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné