| IVF, kde? - diskuze na toto téma |
Ahojky maminy, měla bych dotaz... Potřebuju poradit s IVF. Hledáme kliniku, kam půjdeme na konzultaci. Hledáme co a jak a docela hodně se na netu mluví o https://www.ivf-zlin.cz/. Zkušenosti s IVFkem tam? Díky moc. Táňa | 5.3.2020 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVF, kde?S dovolením se připojím, jsem zoufalá nutně potřebuji udělat testy otcovství ale pokud možno anonymě. Zaujalo mne DDC dna centrum, nechal tu někdo dělat testy? Odpověď Val | 20.3.2020 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVF, kde?Dobrý den, objednávala jsem tu domácí test otcovství a za sebe jsem moc spokojená. Proběhlo to velmi diskrétně a výsledky jsem měla během pár dnů doma
Odpověď Dana | 22.3.2020 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IVF, kde?Val který ten domácí test jste tu konkrétně nechala dělat?
Odpověď Val | 27.3.2020 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: IVF, kde?Nechala jsem udělat ten domácí test rozšířená analýza
Odpověď Andrejka | 12.3.2020 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVF, kde?Já mám zkušenost jenom jako dárkyně vajíček a mám-li soudit dle péče personálu, tak bych už jinam nešla. Sestřičky a doktorky jsou velmi příjemné a ochotné. Na cokoliv jsem se zeptala, tak vše mi vysvětlily a ujasnily, takže si myslím, že to tak funguje ve všech případech. Odpověď Darija | 31.3.2020 10:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVF, kde?Podle čeho jste tady tu kliniku vybíraly jestli se můžu zeptat ? A na co je potřeba dávat pozor, když chci vybrat kliniku, na které umělé oplodnění podstoupím ? Odpověď Andrejka | 9.4.2020 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVF, kde?Já jsem si kliniku IVF Zlín vybrala kvůli tomu, že je známá, vyhlášená a úspěšná. Líbil se mi přístup a chování doktorů a veškeré recenze, které jsem dostala se mi tam potvrdily :) Odpověď Alex | 21.4.2020 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVF, kde?Jezdila jsem taky do Zlína protože jsem dostala doporučení od kolegyně z práce, která zde sice nebyla darovat vajíčka, ale byla na umělém oplodnění. Odpověď Markéta | 25.4.2020 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IVF, kde?Jaké tam mají lékaře co se týče přístupu ? Odpověď |