| dekorativní kosmetika - diskuze na toto téma |
Ahojky nějaká dobrá dekorativní kosmetika, poradíte mi dobrou značku? Eliška | 4.3.2020 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | dekorativní kosmetikaZdravím, já si ji objednávám na riano.cz. Mají velký výběr veškeré kosmetiky. Má oblíbená je Flormar. Odpověď Erika | 6.3.2020 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: dekorativní kosmetikaDěkuji moc, mají tam opravdu velký výběr, jdu tedy vybírat :-) Odpověď Jana | 23.3.2020 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | dekorativní kosmetikaDívala jsem se i na ty štetce a pudry máš s něčím z toho zkušenost? Odpověď Eliška | 26.3.2020 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: dekorativní kosmetikaNakupuji si zde už veškerou kosmetiku, zrovna mám tento pudr a je fajn https://www.riano.cz/flormar-pudr-rozjasnujici-7g i ty štetce jsou fajn! Odpověď Jana | 29.3.2020 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: dekorativní kosmetikaNo dívala jsem se na ty sady štětců :-) Odpověď Eliška | 2.4.2020 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: dekorativní kosmetikaJo taky mám tu sadu, rozhodně využiješ :-) Odpověď |