| Kvalitní krmivo pro kočku - diskuze na toto téma |
Dobrý den, našla jsem spoustu rad, jak správně krmit psa, ale nikde jsem nenašla radu, co je dobré pro kočku? čím krmíte kočku? Jaruna | 2.3.2020 11:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní krmivo pro kočkuJá se snažím ji mimo zbytků od večeře kupovat kvalitní konzervičky, které neobsahují sóju a žádné konzervanty, narazila jsem na šťavnaté konzervičky, které obsahují celé kusy rybího masa. Odpověď Aneta | 3.3.2020 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní krmivo pro kočkuA kočka Vám je žere? jaké konzervičky přesně kupujete? kolik stojí jedna konzerva? Odpověď Jaruna | 4.3.2020 16:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní krmivo pro kočkuMoje kočka konzervy https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/kocky/276307-brit-fish-dreams-trout-and-tuna přímo miluje. Koupíte ji v pohodě za 29 korun, stačí si zadat do vyhledávače nebo ji koupit přímo od výrobce. Odpověď Vanda | 23.3.2020 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní krmivo pro kočkuNaší kočce jedou granule, konzervy no a kapsičky, ty miluje. Samozřejmě vše od Britu. Odpověď |