| kvalitní koření - diskuze na toto téma |
Zná někdo koření od Davídka? Dostala jsem na ně tip. Běla | 24.3.2020 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní kořeníKoukněte na jejich www.korenioddavidka.cz. Mají obrovský výběr koření. Odpověď Verča | 25.3.2020 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní kořeníMají koření bez glutamátu a soli, to semi líbí. Odpověď Vilma | 6.4.2020 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní kořeníA zkoušela jste už nějaké? Mají velký výběr. Odpověď Verča | 15.4.2020 17:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kvalitní kořeníV podstatě denně vařím, hlavně dětem, mají rádi kuře. Objednala jsem si Davídkovo pečené kuře, pak mimi gril a nesoldíka. Odpověď Vilma | 17.4.2020 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: kvalitní kořeníDěkuji za odpověď, objednala jsem si klasické koření a pak směsi. Taky Davídkovo pečené kuře, Boloňku a Brambůrek. Odpověď Milada | 24.4.2020 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní kořeníDavídkovo koření super, objednala jsem si plno koření. Poštovné mají zdarma. Odpověď Helena | 22.6.2020 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní kořeníA jak se vám líbí, respektive jak chutná? Já jsem velmi spokojená, vyzkoušela jsem pár jejich kořenících směsí. Odpověď Milada | 24.6.2020 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní kořeníTaky jsem objevila na jejich stránkách super recepty.Vařím podle nich. Odpověď Jarka | 5.2.2022 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní kořeníJá teda ještě raději objednávám u Naturbites https://www.naturbites.cz/koreni-a-prirodni-korenici-smesi-bez-soli/ Odpověď Mirka | 14.6.2024 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní kořeníV poslední době jsem tak nějak začala poznávat, že když chce člověk vařit opravdu dobře, tak musí používat i kvalitní suroviny. Kde berete nejraději koření? Odpověď Anna | 18.6.2024 08:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní kořeníZdravím, já strašně ráda zkouším nové kombinace a také nové suroviny. Díky tomu jsem objevila nové koření, které je fermentované. řeknu vám, že na pečené maso a do polévek je to naprosto perfektní. Můžu doporučit vyzkoušet https://www.lussk.cz/fermentovane-koreni/ Odpověď |