| Nakupování na internetu a platba online - diskuze na toto téma |
Dámy poradíte mi prosím, kde nakupovat levně a v případě platby online bezpečně? Ráda nakupuji, ale jsem ráda, když se mi podaří sehnat zboží za dobrou cenu.
Katka | 25.3.2020 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nakupování na internetu a platba onlineMyslíte kosmetiku?
Odpověď Lenka | 27.3.2020 07:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nakupování na internetu a platba onlineAno kosmetiku, hodně nakupuji přes internet, tak by mě zajímalo, kam se podívat.
Odpověď Katka | 31.3.2020 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nakupování na internetu a platba onlineKosmetiku nakupuji vždy přes eshop, kde mají platební bránu online kartou přes exactly.cz. Jedná se o velice bezpečnou formu placení online na webu, a můžete si tam založit i digitální peněženku.
Odpověď Jujka | 23.11.2020 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nakupování na internetu a platba onlineJá když už nakupuji buďto přes internet, nebo i fyzicky, využívám už jen služeb https://www.mujletak.cz . Je to proto, že mám tak pod kontrolou reálnou, nebo alespoň přibližně reálnou cenu produktu, a díky tomu se tak snažím šetřit prakticky na všech možných frontách :) Určitě to vyzkoušej také. Odpověď Veronika | 25.3.2021 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nakupování na internetu a platba onlineAhoj, záleží, co chceš nakupovat? Takhle se radí dost špatně. Vyhledej si, co potřebuješ a srovnej si ceny od nejlevnějšího. Já nakupuju přes internet hodně. Do obchodu chodím více méně jen pro potraviny :-) . Je to pro mě rychlejší a hlavně pohodlnější :-) . Taky jsem zjistila, že se dají přes internet objednat i květiny. Zaplatila jsem si rozvoz květin Praha u www.fleurop.cz/rozvoz-kvetin-praha a nechala jsem je poslat mamce, když měla narozeniny. Byli jsme zrovna v karanténě, takže jsme tam nemohli jet :-) . Odpověď Aneta | 19.5.2020 01:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nakupování na internetu a platba onlineJá si myslím, že platby kartou na internetu se už není třeba bát. Co se konkrétních obchodů týče, tak třeba právě tu kosmetiku hodně objednávám z Notina. Tam platím kartou skoro vždy a nikdy jsem neměla problém. Super u toho obchodu je i to, že se tam dají uplatnit slevové kupóny, které často mají tady: https://slevovykupon.net/ Odpověď |