Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Sex

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  nDeGg   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sex - diskuze na toto téma
Pěkný den maminy :) Mám dotaz... Je to ale takové choulostivější. Mám manžela, vše nám klape... I v posteli. Přemýšleli jsme ale, že bychom si sex okořenili nějakou hračkou. Tak nějak by mě zajímalo, zda to někdo taky nepraktikuje a jakou "hračku" byste doporučily? A taky teda pak další, neméně důležitá věc... Kde je nakupujete?

Hilda | 26.4.2020 12:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Hrátky v posteli si zpestřuji hračkami odtud https://e-kondomy.cz/

Odpověď
Adina | 4.5.2020 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Ahojky, kolikrát jsem byla v sex shopu, ale nikdy jsem si nevybrala... :( Nemají moc dobrou nabídku. Nákup na netu je lepší, mají širší sortiment. Osobně doporučuju mrknot na https://e-kondomy.cz/, tam jsem si vždycky vybrala.

Odpověď
Klára | 4.5.2020 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Vybírám si svůj první vibrátor. Potřebovala bych si ho objednat z internetu, abych ho nemusela osobně jít kupovat. Přemýšlím z jakého materiálu je nejlepší? pro jeho údržbu?

Odpověď
Klaudie | 6.5.2020 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sex
V dnešní době už opravdu není nutné chodit do sexshopu osobně. Já mám vyzkoušený sexshop, ze kterého si často objednávám, kde posílají zásilky diskrétně. Není tak vůbec poznat, že by mi přišla zásilka ze sexshopu.

Odpověď
Klára | 11.5.2020 12:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sex
Ze kterého eshopu to máte vyzkoušené? jak ten balíček tedy vypadá? není tam vůbec žádný popisek?

Odpověď
Milena | 12.5.2020 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Sex
Dobrý den, já můžu doporučit e-kondomy. Na zásilkách neuvádí název obchodu a všechno balí do neprůhledného obalu

Odpověď
Marika | 21.5.2020 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Sex
Za sebe můžu doporučit pouta, s těmi si s manželem užijeme spoustu bezvadných hrátek, a taky mám perfektní didlo z e-kondomy s tím sem taky spokojená

Odpověď
Tamara | 24.5.2020 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: E-kondomy
S věcmi odtud mám také velmi dobrou zkušenost

Odpověď
Radka | 7.4.2022 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My jsme rovnou vsadili na tantra masáže. Před pár lety mi je doporučila kamarádka, která na ně chodila pravidelně s přítelem. Za nedlouho na to nám to začalo s manželem ve vztahu skřípat, takže jsem se snažila hledat cesty, jak tu jiskru mezi námi zase oživit. Už delší dobu chodíme do tohoto salonů v Praze: https://www.diamondmassage.cz/ a nemůžeme si ho vynachválit.

Odpověď
Klaudie | 13.5.2020 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nakupuji jedině přes erotický eshop https://www.eroticsexshop.cz/ , kde zásilky chodí bez popisků. Není to uvedeno na žádném papíře k balíčku. Zkoušela jsem více sexshopů, ale tady mají kvalitní zboží za dobré ceny.

Odpověď
Denča | 31.5.2020 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Za sebe jsem s e-kondomy také velmi spokojená. Obzvláště s diskrétností a s komunikací eshopu jsem spokojená. Na dotaz mi velice rychle reagovali a skvěle poradili

Odpověď
Viola | 7.6.2020 17:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Také objednávám hračky na e-kondomy. Jsem tu vždy moc spokojená

Odpověď
David | 5.9.2020 01:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Chci se zeptat tady hlavně chlapů, najde se tu někdo, kdo používá prášky na lepší erekci? fungují? je to na předpis?

Odpověď
Tomáš | 10.9.2020 08:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sex
Jestliže si objednáte kvalitní prášky na lepší erekci, tak ano ty dobře fungují. Docela dlouho mi to trvalo, než se mi podařilo narazit na prášky, které fungují.

Odpověď
David | 14.9.2020 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sex
Na které prášky jste teda narazil? a máte vyzkoušené že fungují? Kolik to stojí?

Odpověď
Tomáš | 19.9.2020 09:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám vyzkoušené prášky www.supererekce.com/8-viamax , kde můžete čekat výkon jako ve 20. Nebo u mě to tak bylo, měl jsem zase silnou erekci, která trvala o dost déle než to bylo normálně.

Odpověď
Katka | 20.10.2020 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
pánové i když jsem baba, tak místo prášků zkuste jenom nějaký krémy a gely, aspoň do sebe nemusíte ládovat prášky a taky to funguje, aspoň teda mýmu chlapovi

Odpověď
Klaudie | 22.9.2020 00:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Dlouho jsem přemýšlela, jak bychom si s partnerem mohli okořenit náš sexuální život. Nakonec mi kamáradka doporučila zajít na erotickou masáž. Vůbec jsem nevěděla, že takové služby existují i pro páry. Z masáže jsem byla ale naprosto nadšená a partner taky. Byli jsme zde: www.masaze-princess.cz/eroticka-masaz-pary/ a už se nemůžeme dočkat, až půjdeme zase.

Odpověď
Dominika | 24.9.2020 00:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Dlouho jsem přemýšlela, jak bychom si s partnerem mohli okořenit náš sexuální život. Nakonec mi kamáradka doporučila zajít na erotickou masáž. Vůbec jsem nevěděla, že takové služby existují i pro páry. Z masáže jsem byla ale naprosto nadšená a partner taky. Byli jsme zde: www.masaze-princess.cz/eroticka-masaz-pary/ a už se nemůžeme dočkat, až půjdeme zase.

Odpověď
Radka | 22.6.2022 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Ahoj holky nevíte náhodou jak dobře fungují nebo nefungují takové ty přípravky na podporu erekce? Manžel s tím totiž v posledních týdnech začal mít trochu problémy a chtělo by to nějak vyřešit. Dívala jsem se, že se na internetu hodně doporučuje kamagra, dá se to sehnat třeba tady https://www.kamagralove.net/ Myslíte, že to opravdu funguje? Díky.

Odpověď
Iva | 23.6.2024 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sex
Víte co vám řeknu? Můj muž nějak začal mít zájem o sex a celkově jsem na něm začala pozorovat, že už ho to tak moc nebaví. Pořád jsem se ho ptala co se děje, ale nedával mi na to nějak moc uspokojivou odpověď. Až pak jsem už tak nějak začala tušit, že jeho libido už není co bývalo, a proto jsem pro něj sehnala doplněk pro chlapa https://www.kratomworld.cz/collections/ke-kratomu/products/brichtagra Od té doby je zase pořádně nažhavený a sex si dokážeme zase pořádně užít.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné