| Rýma v těhotenství - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, jak prosím v těhotenství řešíte rýmu? Nikola | 15.4.2020 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rýma v těhotenstvíUž nějakou dobu používáme celá rodina přírodní kapky do nosu, které dobře zabírají Odpověď Erika | 21.4.2020 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rýma v těhotenstvíMůžu se prosím zeptat, jaké to jsou kapky? Znám jen ty z lékáren, co jsou návykové a nevhodné pro těhotné. Odpověď Nikola | 23.4.2020 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rýma v těhotenstvíPosílám odkaz https://www.rosenpharma.cz/produkty/dermokosmetika/prvni-pomoc/pinio-nasal mají dobré výrobky, opravdu pomáhají. Odpověď Erika | 25.4.2020 18:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Rýma v těhotenstvíSložení vypadá dobře, používáš kapky nebo sprej a mast jsi zkoušela? Odpověď Nikola | 26.4.2020 13:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Rýma v těhotenstvíDříve jsme kupovali Pinosol kapky, chvilku nebyly k sehnání a teď jsou znovu pod názvem Pinio Nasal, mají vylepšené složení. Proto už ze zvyku máme kapky, ale sprej nebude špatný, možná i pohodlnější. Mast jsem kupovala v zimě pro dceru, která měla podřený nos od smrkání, zabrala ihned. Odpověď Erika | 27.4.2020 06:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Rýma v těhotenstvíSložením se mi taky líbí, žádná chemie, u které musíš hlídat dávkování. Odpověď Adriana | 17.2.2026 01:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rýma v těhotenstvíBěhem těhotenství jsem chtěla mít větší přehled o své energii a denním rytmu, proto jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-cerna/ Sledují tep, pohyb i spánek a všechna data se automaticky synchronizují s aplikací v telefonu. AI funkce mi pomáhají vyhodnotit, kdy potřebuji odpočívat a kdy si můžu dopřát lehkou aktivitu. Díky tomu se cítím klidnější a méně unavená, protože přesně vím, co mé tělo potřebuje. Hodinky jsou pohodlné a nenápadné, takže je nosím celý den. Největší výhodou je pro mě pocit jistoty, že své tělo pozoruji a pečuji o něj vědomě. Odpověď |