Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Předcházení správnou stravou?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  HLhHS   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Předcházení správnou stravou? - diskuze na toto téma
Myslíte si, že je možné předcházet alergiím a i ekzémům správnou stravou? A v případě, že už tu například nějaké ekzémy jsou, tak je správným přísunem potravin odstranit? Dočetla jsem se totiž, že pomocí mikroskopie krve jsou výživový poradci schopní sestavit jídelníček a kožní problémy tím odstranit a ne je jen utlumovat mastičkama jako je tomu na kožní.

Alice | 30.4.2015 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Předcházení správnou stravou?
Já bych řekla, že ano... když jsem se začala zajímat o zdravou stravu a začala jsem tak i žít, alergie a astma se začalo zlepšovat. Šlo teda o dlouhodobější působení. Člověk si zdravou stravou detoxikuje tělo a se zdravými potravinami do těla dostává i jiné látky a vitamíny, které pomohou posílit obranyschopnost těla.

Odpověď
BackoraM | 20.7.2016 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
S tím se nedá nesouhlasit. Mastičky vše nespasí. Třeba u lupénky jde podle mne čistě o vnitřní problém-autoimunitní obnemocnění. Při exému mohou pomoci i probiotika, dokonce snad i jako prevence. Pár článků na toto téma se dá najít. Hlavně se jimi nedá ublížit, takže není důvod je nevyzkoušet.

Odpověď
Isoform | 19.10.2016 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jednoznačně. Jídelníček a celkově strava dělá opravdu hodně. Doporučuji omezit sůl. Plus promazávat co nejvíc přírodní kosmetikou.

Odpověď
Checky | 28.6.2017 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Předcházení správnou stravou?
souhlas, nedávno jsem si přečetla něco o složení kosmetiky a brrrr

Odpověď
Majja | 27.6.2017 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
toto téma teď hodně řešíme v práci (jsme tam 2 těhulky) a máme tedy velké rozpory :/ myslíte, že může mít vliv i to co jím teď já (při vývoji dítěte v tělě matky)?

Odpověď
Alena | 27.6.2017 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Myslím, že určitě může. To co sníš jde i k miminku. Když kouření a alkohol v těhotenství můžou mít negativní účinky, nevidím důvod, proč by zdravá strava nemohla mít účinky pozitivní.

Odpověď
Káča | 29.6.2017 11:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem tyto věci hodně řešila a snažila se dodržovat nějaké rozumné stravování, malá zatím žádnou alergii nemá tak to mohlo nějak pomoct :) vzpomínám, že jsem o tom hodně četla na internetu, krásný článek byl někde na ebu svět zdraví, tak zkus pohledat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné