Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Krmení koček

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  spKVz   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Krmení koček - diskuze na toto téma
Jaké složení stravy má Vaše kočka? tedy jednoduše řečeno čím svojí kočku pravidelně krmíte? a co má případně ráda?

Jitka | 26.4.2020 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krmení koček
Já chovám kočky už několik let, a dávám klasicky mléko, kde nechám rozmáčet rohlíky. Potom se snažím dávat i maso. Nejraději mají moje kočky rybí konzervy s tuňákem.

Odpověď
Aneta | 26.4.2020 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Krmení koček
Kolik stojí kvalitní konzerva s tuňákem pro kočku? a dáváte jí to každý den?

Odpověď
Jitka | 26.4.2020 08:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Krmení koček
To záleží jakou si vyberete, já kupuji kvalitnější konzervy od značky Brit, tady se můžete podívat na tu s tuňákem https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/kocky/276307-brit-fish-dreams-trout-and-tuna . Ano dostává každý den jednu, chtěla jsem to omezit, ale když vidím jakou má radost, když ji dostane, tak jí to nechci odpírat.

Odpověď
Kateřina | 8.10.2020 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Krmení koček
a od té značk Brit máte třeba i nějaké kapsičky? protože zatím jsem nenarazila na takové, které by mi kočka snědla, asi je mlsná

Odpověď
Eliška | 24.11.2020 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krmení koček
já kočce nasypu granule do misky a ty si žere kdy chce a kdy má hlad, takže v podstatě v průběhu celého dne a pak jí vždycky v poledne dám kapsičku, po té se jenom zapráší...no když jsem ji učila třeba na záchodek, tak měla jako odměnu takový kočičí salám

Odpověď
Maruška | 19.12.2020 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krmení koček
kočka by kravské mléko ani neměla mít, to už je o hodně lepší koupit krmivo přímo určené kočkám, takže granule, konzervy, kapsičky, Brit mají dobré složení, mají několik řad, pro koťátka, kočky, kastrátky a tak

Odpověď
Darina | 10.1.2021 15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krmení koček
já dávám kočce granule, sem tam konzervu nebo kapsičku...a když si hrajeme a dělá co jí řeknu, tak pro ni mám jako za odměnu i pamlsky :D

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné