Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Jaký mám mít příjem?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  TrGP   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jaký mám mít příjem? - diskuze na toto téma
Zdravím, potřebovala bych poradit s nastavením příjmu. Někde jsem četla, ze pokud chci hubnout, mám si nastavit příjem na váhu, kterou bych chtěla + samozřejmě kaloricky deficit. Tudíž jsem si nastavila bazální metabolismus na 65 kilo (teď mám 70), což mi vyšlo nějakých 5992 kJ. Plus aktivita takže jim nějakých 6500 kJ, když se hýbu (aby konečný příjem byl pod 6000 kJ, nebo jím tak, abych měla 6000, když necvičím). Na jedné diskuzi mi však řekli, ze je to špatně a bazální metabolismus si nemám nastavovat na váhu, kterou chci, ale na váhu, kterou mám + kaloricky deficit. Teď jsem teda z toho úplně zmatena, můžete mi prosím někdo poradit? Moc vám děkuji

Dana | 30.5.2022 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaký mám mít příjem?
Když jsem začala hubnout, tak jsem také sledovala pořád co mohu a nemohu sníst atd... Postupem času jsem však přišla na to, že důležitější než zdravá strava je pravidelné cvičení. Koupila jsem si chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-squarz-9-pro-stribrna-s-kovovym-reminkem-silikonovy-reminek/ , které dokáží zaznamenávat můj denní rytmus. Díky tomu mám opravdu potřebu se pořád dostávat dál a díky tomu tak pěkně hubnu.

Odpověď
Ema Rychlá | 3.1.2023 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaký mám mít příjem?
Nakonec jsem si po několika měsíčním hledání na internetu vybrala přes www.hitprace.cz/prace/ práci, která mě opravdu baví a k tomu mám ještě nádherný příjem. Totiž jako maminka po mateřské beru asi 350 Kč za hodinu a to přitom skoro nic moc neumím. Dělám sekretářku pro jednoho vysoce postaveného manažera v práce a naplňuje mě to, opravdu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné