| Jak se dostat do formy - diskuze na toto téma |
Čau holky chtěla bys se zeptat jak se dostáváte po zimě do formy? Chodíte někam cvičit a nebo snad cvičíte doma? Raději bych zkusila cvičit doma než se někde omezovat ve fitku bez sprchy. Aneta | 2.5.2020 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak se dostat do formy Já jsem si domů koupila činky a běžecký pás a jsem spokojená. Odpověď Andy | 3.5.2020 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak se dostat do formy A kde jsi to kupovala?Vyrazila jsi někam do obchodního centra? Odpověď Aneta | 4.5.2020 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak se dostat do formy Kamarádka mi doporučila super stránku www.fitham.cz a tak jsem si vše koupila tam Odpověď Karla | 14.10.2020 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak se dostat do formy Ahoj cvičíte někdo doma na nějakém stroji? Ráda bych si domů také něco koupila,když jsou ty posilovny zavřené.Nechci doma kynout. Odpověď Jana | 20.10.2020 18:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak se dostat do formy Mám doma veslovací trenažér.Nejlepší stroj co znám. Odpověď Karla | 25.10.2020 09:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak se dostat do formy A je to na něm pořádná makačka? Chci nějaký stroj kde se pořádně nadřu a bude ta dřina mít nějaké výsledky. Odpověď Jana | 31.10.2020 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jak se dostat do formy Je to na něm hrozná dřina,ale stojí to za to.Však se podívej na fitham.Je tam plno strojů na cvičení a doplňků stravy.Budeš spokojená. Odpověď |