| makeup institute Prague - diskuze na toto téma |
Dobrý den , moc mě zaujala vaše nabídka na kurzy pro absolventy a chtěla bych se zeptat na kvalifikace vašich lektorů. Díky :) Ladislava | 28.4.2017 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | makeup institute PragueDobrý den,jaké konkrétně kurzy make up institute poskytuje? Odpověď Lenka | 16.5.2017 14:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: makeup institute PragueNa výpisy kurzů se můžete podívat tady www.makeupinstitute.cz/ Odpověď Ladislava | 20.5.2017 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: makeup institute PragueTo je bezva,který z kurzů jste si dělala vy a co jste dostala k jeho ukončení? Odpověď Lenka | 23.5.2017 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: makeup institute PragueDělala jsem si Basic pro Make-up kurz,k ukončení jsem dostala certifikát v češtině a v angličtině,kurz opravdu bezva Odpověď Ladislava | 25.5.2017 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: makeup institute PragueTakže jeden certifikát který byl v českém a anglickém jazyce nebo jste dostala ještě nějaký? ...a probíhají kurzy na té stejné adrese jako je na stránkách makeupinstitute? Odpověď Kely | 28.6.2017 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | makeup institute PragueTaké jsem si tu dělala základní kurz, a spokojenost obrovská!!:-)) Probíhalo to na té samé adrese jako je na stránkách Odpověď Mariana | 29.8.2017 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | makeup institute PragueJsem na mateřské a zrovna se rozmýšlím že bych si nějaký kurz taky udělala dokud jsem doma.Jsou nějaké zásadní podmínky k tomu abych se mohal do Make-up Institutu na nějaký kurz přihlásit? Odpověď Jahůdka30 | 27.2.2026 16:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | makeup institute Pragueahoj, vím že už je příspěvek starší, ale chtěla bych se znova zeptat zda je tu někdo kdo si tam teď nebo v posledních letech kurz dělal a zda to stoji za to, popřípadě zda jste se v make-upu uchytili :)
děkuji moc za odpovědi
Odpověď |