Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Altán na terasu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  sxQK   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Altán na terasu - diskuze na toto téma
Máme terasu, která je hodně vystavena slunečním paprskům. Sluníčko mámesice rádi, ale někdy je ho až příliš. Zvažujeme, že bychom k terase dodělali ještě vyloženě relaxační boční část ve tvaru kruhu, na který bychom chtěli dát altán- asi kovový s textilní střechou- např. něco podobného provedení https://www.my-hobby.cz/2527-zahradni-party-stany ideálně asi tvarově ve stylu https://www.my-hobby.cz/3232-atypicke-zahradni-stany Altány se nám sice hodně líbí, ale máme strach z větru, protože nemáme zahradu příliš chráněnou. Nemáte někdo podobný altán, případně nevíte nějakém, který opravdu vydrží i větší vítr. Dřevěnné jsou dost drahé a navíc se nám na zahradu příliš nehodí.

Pavel | 7.7.2020 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Altán na terasu
Máme terasu přímo nalepenou u domu, tak jsem přemýšlel o pořízení markýzy, která by se navrtala přímo do domu. Dokážete mi poradit prosím, kde koupit kvalitní pevnou markýzu?

Odpověď
Jarek | 8.7.2020 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Altán na terasu
Také jsem si nechal montovat markýzu, která drží v domě na závitové tyči a chemické kotvě. Máme zastřešeno 28 m2. Markýza má výsun 4 metry a délku 7 metrů. Měl jsem i dopředu nachystanou vizualizaci na počítači, takže jsem přímo viděl, jak bude vypadat.

Odpověď
Pavel | 11.7.2020 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Altán na terasu
Tenhle rozměr by mi v podstatě úplně vyhovoval. Pokud jste to měl takhle i možnost dopředu vidět, tak to je super. Od koho jste si markýzu nechal dělat?

Odpověď
Jarek | 15.7.2020 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Altán na terasu
Potom se podívejte na kazetovou markýzu od firmy https://www.t-shade.cz/kazetove-markyzy Jak už jsem psal, tak si můžete nechat dopředu připravit i vizualizaci, aby jste měl představu, jak bude vypadat.

Odpověď
Patricie | 30.3.2021 06:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Altán na terasu
Podle mě je nejlepší klasická střecha. My sice nemáme terasu, ale pergolu, a ta má pevnou střechu a dvě strany zazděné, takže tam můžeme sedět, i když fouká vítr nebo prší. Na léto je to také super, protože tam je pěkný chládek. Dost tomu pomáhá to, že manžel našel přírodní kámen obklady na www.kamenyprirodni.cz/OBKLADOVE-KAMENY-c1_0_1.htm a pergolu s nimi obložil :-) .

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné