| zdravé koření - diskuze na toto téma |
Teď často a hlavně denně vařím. Hledala jsem kvalitní, chutné, ale vhodné koření pro vaření dětem. Objevila jsem www.korenioddavidka.cz. Vyzkoušejte, je skvělé a hlavně bez soli a glutamátu.
Klára | 20.5.2020 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravé kořeníDejte prosím tip, které vás nejvíce zaujalo. Vařím hodně dětem, tak bych uvítala vhodné pro ně. Odpověď Evelína | 23.5.2020 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zdravé kořeníDětem kořením Nesoldíkem, pak máme vyzkoušené Davídkovo pečené kuře. Odpověď Brita | 25.5.2020 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravé kořeníJá si našla na jejich stránkách recepty a už podle nich vařím. Taky to zkuste. Odpověď Stáňa | 8.6.2020 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravé kořeníKoření od Davídka jsme si taky oblíbili. Mají kvalitní kořenící směsi. Hodně grilujeme tak s kořením experimentujeme. Odpověď Klára | 14.6.2020 11:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravé kořeníTaky jsem se na jejich stránky dívala. Co se týká grilování, tak už jsme použili směs Gril a rožeň. Vyzkoušeli jsme taky Davídkův ledový čaj. Odpověď Ajka | 21.6.2020 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravé kořeníToto koření jsem neznala, ale už jsem si u nich na eshopu koupila pár kořenících směsí a postupně je zkouším. Odpověď Dagmar | 23.6.2020 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | zdravé koření Na https://www.korenioddavidka.cz/kucharka/jsem načerpala inspiraci pro vaření. Odpověď Hanka | 25.6.2020 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zdravé kořeníTak to mě nenapadlo vařit podle receptů na jejich eshopu. Taky to zkusím. Odpověď |