| Jak chránit své a dětské oči před škodlivým světlem z počítače? - diskuze na toto téma |
Jak chránit své a dětské oči před škodlivým světlem z počítače? Dá se to? dělá se nějaký filtr na monitor? Aneta | 21.5.2020 00:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak chránit své a dětské oči před škodlivým světlem z počítače?Nemusíte kupovat žádný filtr na počítač. Dají se koupit brýle dětské i pro dospělé, které chrání oči před škodlivým světlem z obrazovek. Odpověď Jana | 23.5.2020 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak chránit své a dětské oči před škodlivým světlem z počítače?Kolik takové brýle stojí? a mohu si je koupit i když normálně brýle nenosím? nebude mi to kazit oči? Odpověď Aneta | 24.5.2020 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak chránit své a dětské oči před škodlivým světlem z počítače?Můžete si koupit kvalitní počítačové brýle pro dospělé i děti za 1500 korun. Mohu doporučit https://www.milica.cz/p/barner-brand-barner-2-0 , také jsem je tam objednávala, a je to opravdu o hodně lepší. Odpověď Kristýna | 11.2.2022 11:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak chránit své a dětské oči před škodlivým světlem z počítače?Ptala jsem se v lékárně jestli je k dostání doplněk, který má vliv na to, aby modré světlo nemělo na oko tak velký dopad a byl mi doporučen Optivizin Blue od naturevia, tak jsem si ho koupila, protože sedím dennodenně u počítače. Odpověď Silva | 6.3.2022 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak chránit své a dětské oči před škodlivým světlem z počítače?A to jsou kapky nebo je to nějaký doplněk ? Odpověď |