Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Kreativní zábava pro děti

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  kBgEg   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kreativní zábava pro děti - diskuze na toto téma
Ahoj všem, tak přemýšlím, co bych mohla vymyslet pro děcka za nějakou kreativní zábavu na doma, už mi došly nápady, tak budu ráda, když se podělíte o nápady co jste tvořili nebo tvoříte s dětma vy. Předem moc díky za všechny rady :-)

Martina | 23.5.2020 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kreativní zábava pro děti
Výborný nápad já jsem co se týká tvoření s dětma zatvrdla u modelíny a voskovek takže budu moc ráda za tipy na nějaké jednoduché rychlé tvoření.

Odpověď
Denissak | 24.5.2020 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkus foukací fixy přes šablony, ozdoby do květináče, naše děti taky bavilo zdobit dřevěné krabičky barvama nebo různě polepovat (z toho jsou pak pěkný dárečky třeba pro babi ;) super je taky malování na trička nebo na sklo... ;)

Odpověď
Sára K. | 25.5.2020 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kreativní zábava pro děti
To zní vážně super :-) a kde jsi sehnala ty dřevěné krabičky a šablony? A ozdoby do květináče jste dělali z čeho? :-)

Odpověď
Denissak | 25.5.2020 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kreativní zábava pro děti
Všechno jsem kupovala tady https://eshop.thinkcreative.cz/ mají tu super výběr... našla jsem tu spoustu věcí co by mě jinak ani nenapadlo vyrábět. Ozdoby do květináče jsme taky dělali z komponentů co jsem tam vybrala (domalovali jsme dřevěné šablony a nalepili na špejli ;)

Odpověď
Sára K. | 7.6.2020 13:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kreativní zábava pro děti
Tak moc děkuju za rady, už máme vyrobeno a ještě jsem objednala pár věcí do zásoby, mají tam super věci takže jsem neodolala :-D a zatím úspěch, děti to bavilo a vypadá to skvěle :-)

Odpověď
Jarča | 25.6.2020 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
U nás v centru jsme teď s dětma malovali foukacími fixami přes šablony to pro ně bylo snad to nej, a ještě se dají vytvořit krásné věci z takových malých textilních bambulek, dají se kombinovat a nalepit vlastně na cokoliv, třeba na šablonu zvířátka a vypadá to moc hezky.

Odpověď
Viki | 9.7.2020 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nějaký nápad na nějaké tvoření s klukama? Něco jednoduchého pro 6-ti leté kluky.

Odpověď
Kamča11 | 10.7.2020 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky bych se nechala inspirovat, mám doma 7-letého kluka a ráda bych ho trochu popostrčila k něčemu kreativnímu..

Odpověď
Denissak | 15.7.2020 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kreativní zábava pro děti
Koukni na ten eshop thinkcreative, o kterém jsem tu psala, najdeš tam opravdu všechno možné, tvoření pro holky, kluky, vybereš tam něco pro každého a je tam i spousta jednoduchých věcí na dotvoření s tematikou i pro kluky...např. Pirátské lodě, pirátské pálky nebo letadélka ;)

Odpověď
Kamča11 | 20.7.2020 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kreativní zábava pro děti
Super, už mám objednáno, mají tam moc hezké věci, snad jsem takové originální a levné věci ještě neviděla.

Odpověď
Denissak | 25.7.2020 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kreativní zábava pro děti
Ráda jsem poradila, sama jsem byla ráda když jsem tenhle obchod objevila, protože mají nejlepší výběr...:)

Odpověď
Vanda88 | 30.11.2020 00:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, za mě určitě doporučuji magnetický písek z www.piskohrani.cz/magicky-kineticky-pisek/ Kupovala jsem jej dceři minulý rok a dokázalo ji to zabavit na hodně dlouhou dobu.

Odpověď
Aneta | 30.8.2021 12:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opravdu hodně se snažím děti udržet od počítačů a televize. Proto se jim snažím vymýšlet pořád nějakou aktivitu. Teď jsem s nimi začala hodně vyrábět a kreslit. Hodně jsem toho už nakoupila u online výtvarnických potřeb https://www.tetabeta.cz/ , kde prodávají například i umělecké barvy, které perfektně drží a mají je za dobré ceny.

Odpověď
luci7877 | 31.1.2022 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, úplně tě chápu, někdy už si sama nevím rady. Kamarádka mi ale doporučila stránku https://www.mimikov.cz/kategorie/kreativni-tvoreni-351/ ,kde bys mohla najít inspiraci jako já. Dá se tam najít spoustu nápadů na tvoření, malování, apod. Zkoušeli jste třeba malování podle čísel? To teď hodně frčí. Mrkni a třeba tě něco zaujme, já z toho eshopu nakupuji mnoho věcí.

Odpověď
Dáša | 21.6.2023 06:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To malování podle čísel je skvělý. Taky to dceru hrozně baví. nejdřív jsem jí kupovala takové ty dětské omalovánky a pak jsem si pro sebe objednala diamantový obraz na malování z https://www.malujpodlecisel.cz/diamantove-malovani/ , protože mě malování taky baví a ona mi to celé vymalovala, takže teď už je objednávám pro nás obě :-) .

Odpověď
Katka | 28.6.2022 13:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak ono každé dítě baví něco trochu jiného. Třeba naše malá hrozně ráda maluje. Už dlouho ji to baví. Teď nedávno měla narozeniny, tak na ni jako dárek čekala taková sada akrylových barev, kterou jsem jí sehnala přes https://www.vytvarne-potreby.eu/sady-2/ Samozřejmě, že už všechny barvičky stihla vyzkoušet. Jen teda tmavě modrou používá nejméně, co jsem si tak všimla. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné