Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Výrova náramků

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  TrsRN   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Výrova náramků - diskuze na toto téma
Ahoj holky, docela dost uvažuju nad tím, že bych si koupila vybavení na navlékání náramků, protože to kolem mě dělá spoustu kamarádek a chtěla bych to taky zkusit, akorát bych nechtěla takové ty klasické plastové korálky, ale něco originálnějšího. Nemáte s něčím takovým zkušenost ?

Lenka | 23.5.2020 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výrova náramků
Co zkusit korálky z minerálů ? Ty jsou hodně zajímavé a do toho ty ocelové komponenty nebo swarovski doplňky ? Dneska je fakt hodně možností ?

Odpověď
Adéla | 26.5.2020 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Výrova náramků
Korálky z minerálů ? To zní zajímavě, vůbec nevím, že se takové korálky vyrábí :) kde jsou k dostání ?

Odpověď
Lenka | 31.5.2020 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Výrova náramků
Dneska je toho opravdu hrozně moc a je z čeho vybírat :) já jsem si tady ty minerální králky našla tady www.koralek-obchod.cz/koralky-mineraly

Odpověď
Kajka | 1.6.2020 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Výrova náramků
Ahoj a to si ty náramky vyrábíš sama? Je to složité? A to si jen koupíš materiál a doma pak sama vyrábíš? Jak dlouho trvá, než ti ty korálky z koralek-obchod.cz přijdou?

Odpověď
Lenka | 16.6.2020 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Výrova náramků
Složité to není vůbec ... nebo záleží pro co se rozhodneš. Když tě to baví a děláš to pro radost, tak ti to složité kolikrát ani nepřijde, musíš tomu přijít na chuť :).Teď momentálně se třeba učím dělat doplňky z tady této hmoty www.koralek-obchod.cz/fimo-leather-effect-v-baleni-12-barevnych-bloku-fimo-po-25g

Odpověď
Fanny | 3.7.2020 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A Swarovski komponenty se dají taky voln koupit? Mají je na tom koralek-obchod?

Odpověď
Lenka | 7.7.2020 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano mají je pořád v nabídce a na tom náramku vypadají opravdu božsky :)

Odpověď
Sandra | 22.7.2020 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Těch swarovski šperků tam mají fakt hrozně moc na výběr a normálně skladem, tak mrkni www.koralek-obchod.cz/swarovski-elements

Odpověď
Sára | 7.8.2020 18:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výrova náramků
Koukala jsem, že na tom korálek obchod mají i fimo hmotu, jakou s tím máte prosím mzkušenost ? Hlavně mě zajímá jak se s tím pracuje a nemáte zkušenost i s těmi sadami pro děti ?

Odpověď
Lenka | 19.8.2020 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jednu dobu jsem z fimo hmoty vyráběla přívěsky a pracuje se s ní moc hezky, akorát je potřeba to dobře zapéct a dodržet správně celý ten proces, aby to pak vypadalo a hlavně vydrželo jak má :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné